(05-04-2021, 01:21)bulancak28 Wrote: (04-04-2021, 23:28)kral1234 Wrote: Gelenin gecenin yendiği bandırmaya yenildik a q. Düşündükçe deliye dönüyorum.
Bu düşünce beni de üzüyor düşündükçe moralim bozuluyor ya. Lan bu takım nasıl yenildi Bandırma'ya?
Bandıra sezon başında maç maç puan hesabı yaparken, Giresun deplasmanına 1 yada 0 yazdığına eminim. Ki o da sezon başında hani biz liderliğimiz kimsenin aklının ucundan geçmez. Devre arası aynı listeyi güncellerken ise Giresun deplasmanına direk 0 yazdklarına adım kadar eminim ama ıspatlayamam. Biz adamlara 3 verdik yolladık. Hakan hocanın mithiş taktiksel dehası, asla hataya tahammülü olmadığı için 12 maçlık serinin mimarı Onur'u ilk hatasında kesince...
ya hadi kaza bela der geçerim puan kaybını. ama içerde beraberliğe yatmayı asla mantığım almıyor. hayır yanimesela maça çıktık ama adamlar ummadık şekilde çok iyilerdir, kaleyi ablukaya almışlardır ve planlarımızı sahaya yansıtamıyoruzdur.. o durumda kazanamayacaksak beraberliğe razı oluruz. ama öyle bir oyun bile yok lan, baya bildiğin gole yakın olaran taraf bizdik ilk yarı. ama sanki devre arası "galibiyet bizi neyimize mk 1 puan alıp oturalım yerimize" demiş sanki oyunculara. inanılır gibi değil, kazanacak takımı geri çekmek...