32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
26-04-2021, 23:29,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
(26-04-2021, 23:12)santana28 Wrote: altay  akhisarla 10 tane maç yapsa 1 sefer belki berabere kalır bilerek yenildiler topu bıraktılar kucagımıza hele bu hafta akhisarı içeride bir yenelimde son hafta ben tuzla yı banko görüyorum neden mi tuzla son haftaya gençlerle çıkar her türlü baglanır tuzla yönetiminde olsun tuzla taraftar grubu lideri olsun giresunlu çok  tamam tuzla maçı verecek demiyorum ama free olurlar şu akhisarı bir yenelim bu iş biter

Maç tabikide bilinçli verildi. Daha önce yazdım Altay ilk ikiden çıkamayacağını anlayınca tercih yaptı. Playoflarda kim zayıf halka Demir, Samsun, Giresun ee doğal olarak Giresunu tercih ettiler. Özköylüde muhtemelen ondan gönderildi. Özköylğ maça galibiyet için çıkacaktı erken önlemle istifa ettirildi. Tuzla maçına gelince her türlü bağlarız diyoruz da nasıl bağlayacaksın arkadaş bu işler paraya bakar. Biz bağlarken Samsun boş boş bakacak mı siyasiler vs araya girerse bir ihtimal diyorum ama her türlü zor maç... Bize gelince eğer her iki maça yine gevşek gevşek çıkacaksak sahada al gülüm ver gülüm rakibin top yapmasına müsade edeceksek çekilecek çok çilemiz var demek. İnsanın en çok zoruna gidende sahadaki ruhsuz mücadelesiz isteksiz oyun.. Koşup mücadele edip rakibi ezip yenilsek gram üzülmeyecem arkadaş...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - by sy200028 - 26-04-2021, 23:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)