(17-08-2021, 09:40)kerasus Wrote: fikstür ilk açıklandığında herkes kötü diyordu, ilk haftalar puan toplamak gerekirken sıfır çekeceğiz diye. Ben o zamanda aksine çok iyi olduğunu söylemiştim. Aha tamda bunu kastetmiştim. Düşünsenize dandik ve hiç hazır olmayan bir takımla oynayıp kazansak ve eksikler çok sırıtmasa, hatta hüsam ile sezona devam ettiğimizi hayal ediyor musunuz? Çok şükür bütün zorlu maçlar ilk haftalar.. takkenin düşüp kelin rahatlıkla görüneceği bir fikstür. İlk hafta yenilgiye malolsa da Hüsamdan kurtulduğumuzu umuyorum. Hala kurtulamıyorsak zaten iyi niyet aramam artık.
Kanka bu tespitinde haklı olabilirsin (çünkü kadroyu daha kurmadığımız için)
Hatta dün arkadaşlada konuştuk. O maç öncesi dedi ki Gs nereden çıktı, keşke Malatya-Kayseri-Rize falan güçsüz bir takım çıksaydı dedi. Ben de asıl transferler tamamlanmadığı için Gs'nin çıktığı daha iyi oldu. Kadron zayıfken Gs'ye mi 3 puan vermek istersim yoksa düşme potasında en büyük rakibine mi 3 puan vermek istersin diye.. O yüzden en azından Gs'ye yenilmek bir nebze daha iyi oldu
Diğer yandan benim Haziran başında yaptığım tespit ve senaryo maalesef yönetim yüzünden gerçekleşmeyecek. Bana göre lige kimsenin tahmin etmediği şekilde ŞOK giriş yapmalıydık. İlk haftalar herkes tatil havasında, lige adapte değil, daha çok hafta var diye konsantre değiller bu yüzden ŞOK giriş yapıp 3 puan 3 puan 1 puan 1 puan 3 puan vs. toplayıp kümede kalma konusunda yolu yarılamalıydık. Lig ilerledikçe iş ciddileşiyor, takımlar-hocalar iyice tutuşuyor puan almak iyice zorlaşıyor.
Yönetim sayesinde bu girişi maalesef yapamadığımızdan dolayı, içinde bulunduğumuz konumdan ötürü senin şuan dediğin daha iyi. En azından güçlü takımlara puan vereceğiz.
Son olarak kadromuz otursa bile iş ciddileştiği için, 6 hafta sonrasında da puan alamazsak ne olacak