Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
17-08-2021, 13:39,
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
(17-08-2021, 12:23)heyulaanil28 Wrote: 12:35 sonra bizi konuşuyorlar Hüsam konusunda ben bile güldüm yalnız bu Uğur kim dün Tanju ya sallayanlar vardı Tanjunun dedikleri bunun dediklerinin yanında hiç kalır.

ilk başta serdar ali çelikler falan gayet efendi gibi ve çokta doğru şekilde yapıcı eleştiride bulunmuşlar. yalnız uğur ağır saçmalamış. yok türk futboluna katkı falan. bi sg mk şu ligde kim türk futboluna katkıda bulunuyor? her sene eşek yüküyle para harcayıpta avrupada paket olup gelen sözde büyük takımlar mı futbola katkı sağlıyor yoksa malatya kayseri gibi hiçbir amaçsız her sene ucu ucuna ligde kalan takımlar mı? başakşehir kasımpaşa gibi hiçbir taraftarı olmayıp iktidar kontenjanından b.k gibi paralar harcayıp bir halt başarısı olmayan takımlar mı katkı sağlıyor? yahu onu bunu geç tff başkanının acaba türk futboluna faydası mı daha çoktur zararı mı diye anket yapılsın ne çıkar acaba? neymiş efendim giresunspor türk futboluna bişey katmıyormuş.. hayır kaldı ki sana sordukları şey gs de yeni gelen oyuncu hakkındaki yorumun. oradan yok ısrarla giresunspora geçmen başlı başına artniyet. ha kimsenin dile getiremediği farklı bir tespitin vardır, hadi onun için konuyu değiştirip ekstra söz alırsın.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - by kerasus - 17-08-2021, 13:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)