cotanak88
Posting Freak

Threads: 34
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(02-01-2022, 00:51)genoa28 Wrote: Trondsen'de Flavio gibi, Trabzon'da değersiz ama bizde değerli bir parça olabilir, Sankhare gider Trondsen gelirse.
Yerli orta saha oyuncusu ihtiyacımız çok netti, Aytaç ya da Abdülkadir olabilirdi Abdülkadir olacak herhalde.
Santrafor işini kısa sürede halletmek lazım, gönül isterdiki iki santrafor alalım ama gerçekçi olmak lazım.
Santrafor kadar iki önemli mevki de kanat ve ofansif orta saha, buralara da doğru eklemeler yapabiliriz umarım. Yabancı brezilyalı, yerli Ahmet Sagat diye duydum Doukara ve Umut gidiyormuş
|
|
| 02-01-2022, 09:57 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(02-01-2022, 09:57)cotanak88 Wrote: (02-01-2022, 00:51)genoa28 Wrote: Trondsen'de Flavio gibi, Trabzon'da değersiz ama bizde değerli bir parça olabilir, Sankhare gider Trondsen gelirse.
Yerli orta saha oyuncusu ihtiyacımız çok netti, Aytaç ya da Abdülkadir olabilirdi Abdülkadir olacak herhalde.
Santrafor işini kısa sürede halletmek lazım, gönül isterdiki iki santrafor alalım ama gerçekçi olmak lazım.
Santrafor kadar iki önemli mevki de kanat ve ofansif orta saha, buralara da doğru eklemeler yapabiliriz umarım. Yabancı brezilyalı, yerli Ahmet Sagat diye duydum Doukara ve Umut gidiyormuş
Alt ligi de takip ediyorum, bu Ahmet Sagat'ı hiç merkez santrafor da izlemedim genel de kanatlarda oynuyordu, bizimkiler santrafor olarak düşünüyor olabilir, bu durumda Balde ikinci, Ahmet Sagat üçüncü santrafor olur, o zmn aldığın Brezilyalı tabanca gibi olmalı yoksa çok sıkıntılı bir devre bizi bekliyor demektir, daha önce Brezilyalı santraforlardan yüzümüz gülmedi inşallah bu kez tersi olur.
Benim düşüncem net santraforun kadar güçlüsün, hem santrafora hem de kanatlara soru işareti olmayan direkt katkı alabileceğimizz transfer lazım, orta saha işi daha sonraki iş ama..
Gidenlere gelirsek, ben iki senelik başarının sırrının klişe olacak ama aile olmaktan ve iyi takım olmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum, ligin en iyi mücadele eden takımlarındanız ama her oyuncunun bu mücadeleye ortak olması lazım, dolayısıyla Doukara, Sankhare ve Umut hatta Emre Taşdemir'de ben bu mücadeleyi hiç göremedim, Emre zaten kulübe oyuncusu olduğunu kabul etmiş durumda kalması çok sıkıntı yaratmaz ama diğerleri ile vedalaşmak lazım.
Çin'den de bir orta saha geleceği söyleniyor, ön libero ve merkez kısmını zaten kalabalalıklastırdık bu durumda oradan bir orta saha gelecekse o da ofansif orta saha olabilir
(This post was last modified: 02-01-2022, 11:56 by genoa28.)
|
|
| 02-01-2022, 11:47 |
|
Mandaklı
Senior Member

Threads: 0
|
Ibrahima Koné:
Traore'nin Mali Milli Takımı'ndan arkadaşı. Tabanca gibi bir santrafor ve piyasa değeri düşük. Sarpsborg'un futbolcusu, daha yaşı 22 ve boyu 190 cm. 23 gol ve 8 asistlik bir performans göstermiş. Alalım, oynatalım ve yüksek bir bedelle satalım.
( https://www.youtube.com/watch?v=YGuMMXUG...ballTalent)
|
|
| 02-01-2022, 12:08 |
|
|