2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
yabancı kontenjanımız da önemli. yerlide zaten oynattığımız oyuncu grubu belli. trondsen bildiğim kadarıyla sol bek ortada da oynuyor ama bilmiyorum gerekliymiydi.
01-01-2022, 23:48
Pangal Offline
Senior Member

RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(01-01-2022, 23:48)semiko Wrote: yabancı kontenjanımız da önemli. yerlide zaten oynattığımız oyuncu grubu belli. trondsen bildiğim kadarıyla sol bek ortada da oynuyor ama bilmiyorum gerekliymiydi.
Asıl mevki merkez orta saha trondsenin. Pelupessy gidiyormuş söylenene göre o zaman anlamı olur. Çok skorer bir oyuncu değil ama ayağı düzgün duran top kullanabilen bir oyuncu. Kuzeyli olmasıda iş ahlakı çalışma disiplini vs açısından iyi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
02-01-2022, 00:33
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Trondsen'de Flavio gibi, Trabzon'da değersiz ama bizde değerli bir parça olabilir, Sankhare gider Trondsen gelirse.

Yerli orta saha oyuncusu ihtiyacımız çok netti, Aytaç ya da Abdülkadir olabilirdi Abdülkadir olacak herhalde.

Santrafor işini kısa sürede halletmek lazım, gönül isterdiki iki santrafor alalım ama gerçekçi olmak lazım.

Santrafor kadar iki önemli mevki de kanat ve ofansif orta saha, buralara da doğru eklemeler yapabiliriz umarım.
02-01-2022, 00:51
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Umarım göndereceğimiz oyuncularla karşılıklı anlaşıp yolları ayırırız yıllar sonra karşımıza alacaklı olarak çıkmasınlarda..
(This post was last modified: 02-01-2022, 09:52 by cotanak88.)
02-01-2022, 09:51
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(02-01-2022, 00:51)genoa28 Wrote: Trondsen'de Flavio gibi, Trabzon'da değersiz ama bizde değerli bir parça olabilir, Sankhare gider Trondsen gelirse.

Yerli orta saha oyuncusu ihtiyacımız çok netti, Aytaç ya da Abdülkadir olabilirdi Abdülkadir olacak herhalde.

Santrafor işini kısa sürede halletmek lazım, gönül isterdiki iki santrafor alalım ama gerçekçi olmak lazım.

Santrafor kadar iki önemli mevki de kanat ve ofansif orta saha, buralara da doğru eklemeler yapabiliriz umarım.
Yabancı brezilyalı, yerli Ahmet Sagat diye duydum Doukara ve Umut gidiyormuş
02-01-2022, 09:57
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Doukara , umut ve sankhare inşallah gider.Bunun yanında Abdulkadir , trondsen ve yapılacak iyi bir santrafor ve kanat oyuncusu işimizi görür.
Genç Çotanaklar

02-01-2022, 10:37
uniquest Offline
Member

Trondsen'in ayaklar düzgün, orta sahada net işimize yarar. Abdulkadir de gelirse Pelupessy ve Sangahare gidebilir, en ufak faydaları yok. Bu şekilde orta sahayı kendi çapımızda epey düzeltmiş oluruz. İyi bir forvet ve kanat oyuncusu da alırsak küme düşme korkusunu zerre hissetmeyiz, ortalama üstü bir kadromuz olur lig seviyesinde.
02-01-2022, 10:57
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(02-01-2022, 09:57)cotanak88 Wrote:
(02-01-2022, 00:51)genoa28 Wrote: Trondsen'de Flavio gibi, Trabzon'da değersiz ama bizde değerli bir parça olabilir, Sankhare gider Trondsen gelirse.

Yabancı brezilyalı, yerli Ahmet Sagat diye duydum Doukara ve Umut gidiyormuş

Alt ligi de takip ediyorum, bu Ahmet Sagat'ı hiç merkez santrafor da izlemedim genel de kanatlarda oynuyordu, bizimkiler santrafor olarak düşünüyor olabilir, bu durumda Balde ikinci, Ahmet Sagat üçüncü santrafor olur, o zmn aldığın Brezilyalı tabanca gibi olmalı yoksa çok sıkıntılı bir devre bizi bekliyor demektir, daha önce Brezilyalı santraforlardan yüzümüz gülmedi inşallah bu kez tersi olur.

Benim düşüncem net santraforun kadar güçlüsün, hem santrafora hem de kanatlara soru işareti olmayan direkt katkı alabileceğimizz transfer lazım, orta saha işi daha sonraki iş ama..

Gidenlere gelirsek, ben iki senelik başarının sırrının klişe olacak ama aile olmaktan ve iyi takım olmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum, ligin en iyi mücadele eden takımlarındanız ama her oyuncunun bu mücadeleye ortak olması lazım, dolayısıyla Doukara, Sankhare ve Umut hatta Emre Taşdemir'de ben bu mücadeleyi hiç göremedim, Emre zaten kulübe oyuncusu olduğunu kabul etmiş durumda kalması çok sıkıntı yaratmaz ama diğerleri ile vedalaşmak lazım.

Çin'den de bir orta saha geleceği söyleniyor, ön libero ve merkez kısmını zaten kalabalalıklastırdık bu durumda oradan bir orta saha gelecekse o da ofansif orta saha olabilir
(This post was last modified: 02-01-2022, 11:56 by genoa28.)
02-01-2022, 11:47
Mandaklı Offline
Senior Member

Ibrahima Koné:
Traore'nin Mali Milli Takımı'ndan arkadaşı. Tabanca gibi bir santrafor ve piyasa değeri düşük. Sarpsborg'un futbolcusu, daha yaşı 22 ve boyu 190 cm. 23 gol ve 8 asistlik bir performans göstermiş. Alalım, oynatalım ve yüksek bir bedelle satalım.
(https://www.youtube.com/watch?v=YGuMMXUG...ballTalent)
02-01-2022, 12:08
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Umut Nayir için Ankaragücü devreye girecek filan deniyor umarım doğrudur, sankhare yollanmış, pelupessy de yolcu sanırım, abdülkadir parmak ve trondsen anlaşılmış, yine çinde olan bir brezilyalı oyuncudan bahsediliyor forvete, inşallah adam akıllı transferler yaparız 2.yarı daha farklı olacak ....
Başkentten !
02-01-2022, 12:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)