semiko
Posting Freak

Threads: 0
|
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
https://www.youtube.com/watch?v=pNZd74GTzJk
Aga bu nasıl birşey. biz allaha emanet kalmışız ligde. adam açık açık herşeyi söylüyor. bir zaman sonra küme düşer diyor. biz bu adamların eline mahrum kalmışız.
bu döngü böyle gider. hiç birşey gelmez elimizden.
alenen söylüyor bu başkan gidecek ...
devlet desteğinden herkese laf atılıyor ama bu video herşeyi özetliyor.
bu arada severiz sevmeyiz ancak. yerel basına bakıyorum spor28 çizgisini bozmadan muhalif olmaya devam.
giresunsporgazete hem başkanı savunuyordu şimdi canikli nin sözlerine yer vermiş irdeleyeci bir biçimde.
(This post was last modified: 26-04-2022, 16:26 by semiko.)
|
|
26-04-2022, 16:24 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
Ben açıkçası bu mevzuda başkana kızıyorum, seni bu koltuğa oturtan kim X, sana geçen sezon para yağdıran kim X, e sen şimdi çıkıp ben ben ben dersen X'in seni o koltuğu oturttuğunu unutup X'in akıttığı paralar ile transfer yaptığını, ödeme gerçekleştirdiğini unutup X'e atar yaparsan koltuğu bırakma vaktin geldi demektir.
X'de kendince haklı bu arada, seni o koltuğa oturtan ben, sana ekonomik kaynaklar yaratan ben, o zaman ben ne dersem o olur.
Burda üç seçenek var bana kalırsa, bizim başkan bildiğim kadarıyla çok paralı bir adam değil, ya ne var ne yok indirecek kulübe ya da ekonomik kaynak yaratıp sağa sola ağlamayı kesecek.
Ya X'e gidip özür dileyip biat edecek, diyecek ki ben ettim sen etme.
X'e biat etmiyorsa ya da kendi para indiremiyorsa o zaman makamı bırakıp hemen yol alacak.
(This post was last modified: 26-04-2022, 16:32 by genoa28.)
|
|
26-04-2022, 16:32 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
(26-04-2022, 16:32)genoa28 Wrote: Ben açıkçası bu mevzuda başkana kızıyorum, seni bu koltuğa oturtan kim X, sana geçen sezon para yağdıran kim X, e sen şimdi çıkıp ben ben ben dersen X'in seni o koltuğu oturttuğunu unutup X'in akıttığı paralar ile transfer yaptığını, ödeme gerçekleştirdiğini unutup X'e atar yaparsan koltuğu bırakma vaktin geldi demektir.
X'de kendince haklı bu arada, seni o koltuğa oturtan ben, sana ekonomik kaynaklar yaratan ben, o zaman ben ne dersem o olur.
Burda üç seçenek var bana kalırsa, bizim başkan bildiğim kadarıyla çok paralı bir adam değil, ya ne var ne yok indirecek kulübe ya da ekonomik kaynak yaratıp sağa sola ağlamayı kesecek.
Ya X'e gidip özür dileyip biat edecek, diyecek ki ben ettim sen etme.
X'e biat etmiyorsa ya da kendi para indiremiyorsa o zaman makamı bırakıp hemen yol alacak.
camiada bu konuda ilk tespiti ben yapmışımdır
o zaman herkes zafer sarhoşu olduğu için çok farkedilmemişti. Doğal bir şekilde herkes başkana sempatiyle bakıyordu, başkan destekçisydi
oysa her demecinde "Ben" Ben Ben diyordu. O zaman söylemiştim
Benim takımımda yedek yoktu
Benim takımımdaki en pahalı oyuncu Samsun'daki en ucuz oyuncuyla aynı maaşı alıyordu
Ben tahtayı açtırmadım, onun yerine maaşları zamanında ödedim vs.
bu minvalde demeçlerdi sürekli
O zaman çok değişik bir egosu olduğunu söylemiştim. Zaten kısa bir süre sonra da her şey ortay çıktı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
26-04-2022, 21:58 |
|
|