STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 34.Hafta | Karagümrük - Giresunspor
https://www.youtube.com/watch?v=pNZd74GTzJk

Aga bu nasıl birşey. biz allaha emanet kalmışız ligde. adam açık açık herşeyi söylüyor. bir zaman sonra küme düşer diyor. biz bu adamların eline mahrum kalmışız. 

bu döngü böyle gider. hiç birşey gelmez elimizden. 

alenen söylüyor bu başkan gidecek ...

devlet desteğinden herkese laf atılıyor ama bu video herşeyi özetliyor.

bu arada severiz sevmeyiz ancak. yerel basına bakıyorum spor28 çizgisini bozmadan muhalif olmaya devam.
giresunsporgazete hem başkanı savunuyordu şimdi canikli nin sözlerine yer vermiş irdeleyeci bir biçimde.
(This post was last modified: 26-04-2022, 16:26 by semiko.)
26-04-2022, 16:24
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Ben açıkçası bu mevzuda başkana kızıyorum, seni bu koltuğa oturtan kim X, sana geçen sezon para yağdıran kim X, e sen şimdi çıkıp ben ben ben dersen X'in seni o koltuğu oturttuğunu unutup X'in akıttığı paralar ile transfer yaptığını, ödeme gerçekleştirdiğini unutup X'e atar yaparsan koltuğu bırakma vaktin geldi demektir.

X'de kendince haklı bu arada, seni o koltuğa oturtan ben, sana ekonomik kaynaklar yaratan ben, o zaman ben ne dersem o olur.

Burda üç seçenek var bana kalırsa, bizim başkan bildiğim kadarıyla çok paralı bir adam değil, ya ne var ne yok indirecek kulübe ya da ekonomik kaynak yaratıp sağa sola ağlamayı kesecek.

Ya X'e gidip özür dileyip biat edecek, diyecek ki ben ettim sen etme.

X'e biat etmiyorsa ya da kendi para indiremiyorsa o zaman makamı bırakıp hemen yol alacak.
(This post was last modified: 26-04-2022, 16:32 by genoa28.)
26-04-2022, 16:32
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(26-04-2022, 16:24)semiko Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=pNZd74GTzJk

Aga bu nasıl birşey. biz allaha emanet kalmışız ligde. adam açık açık herşeyi söylüyor. bir zaman sonra küme düşer diyor. biz bu adamların eline mahrum kalmışız. 

bu arada severiz sevmeyiz ancak. yerel basına bakıyorum spor28 çizgisini bozmadan muhalif olmaya devam.
giresunsporgazete hem başkanı savunuyordu şimdi canikli nin sözlerine yer vermiş irdeleyeci bir biçimde.
ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bence her kelimesiyle haklı. kaynağı biz yaratıcaz, sonra sen o kaynakla gidip boş boş oyunculara milyon dolarlar bayılacak bide üstüne ben yaptım ben başardım diye sağda solda böbürleneceksin. yok öyle bir dava. sana sınırlı imkanlarla kaynak yaratıyorsak onu har vurup harman savuramazsın diyor.
26-04-2022, 20:00
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Başkan Instagram hiyakesinde kısaca bırakmayacam mesajı vermiş bu işin sonu klüp için çok kötü olur
Genç Çotanaklar

26-04-2022, 20:51
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(26-04-2022, 16:32)genoa28 Wrote: Ben açıkçası bu mevzuda başkana kızıyorum, seni bu koltuğa oturtan kim X, sana geçen sezon para yağdıran kim X, e sen şimdi çıkıp ben ben ben dersen X'in seni o koltuğu oturttuğunu unutup X'in akıttığı paralar ile transfer yaptığını, ödeme gerçekleştirdiğini unutup X'e atar yaparsan koltuğu bırakma vaktin geldi demektir.

X'de kendince haklı bu arada, seni o koltuğa oturtan ben, sana ekonomik kaynaklar yaratan ben, o zaman ben ne dersem o olur.

Burda üç seçenek var bana kalırsa, bizim başkan bildiğim kadarıyla çok paralı bir adam değil, ya ne var ne yok indirecek kulübe ya da ekonomik kaynak yaratıp sağa sola ağlamayı kesecek.

Ya X'e gidip özür dileyip biat edecek, diyecek ki ben ettim sen etme.

X'e biat etmiyorsa ya da kendi para indiremiyorsa o zaman makamı bırakıp hemen yol alacak.

camiada bu konuda ilk tespiti ben yapmışımdır 
o zaman herkes zafer sarhoşu olduğu için çok farkedilmemişti. Doğal bir şekilde herkes başkana sempatiyle bakıyordu, başkan destekçisydi 

oysa her demecinde "Ben" Ben Ben diyordu. O zaman söylemiştim 
Benim takımımda yedek yoktu 
Benim takımımdaki en pahalı oyuncu Samsun'daki en ucuz oyuncuyla aynı maaşı alıyordu 
Ben tahtayı açtırmadım, onun yerine maaşları zamanında ödedim vs.

bu minvalde demeçlerdi sürekli 

O zaman çok değişik bir egosu olduğunu söylemiştim. Zaten kısa bir süre sonra da her şey ortay çıktı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
26-04-2022, 21:58
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
(26-04-2022, 20:51)genc28 Wrote: Başkan Instagram hiyakesinde kısaca bırakmayacam mesajı vermiş bu işin sonu klüp için çok kötü olur

Nereye bırakmıyor ya Smile suratına suratına daha net ne söylenebilir ? Adam verilen kaynakları ya da edinilen kaynakları soruyor ortada harcananlar ve de gelenler arasında uçurum var ! siyaseti bi tarafa bırak bu kadar net söylem kral çıplak diyebilen çıktımı ?  abbas yolcu haydi kıyıdan kıyıdan bakim ...
instada videoda saha çizgisinden berisi sahaya giremez minvalinden edebiyat yapmış şimdi baktım da la cebinde 5 kuruş yok neyin atarındasın, derler adama altına başkan büyüksün yazanlar çok komik : ) daha dün forvet almadın senin mısdppsd msdm diyenler aynı kişiler... Smile Heee gitmiyorsan ortaya bi para koyda görelim kim büyük !
Başkentten !
(This post was last modified: 27-04-2022, 00:02 by turkuaz_0628.)
26-04-2022, 23:56
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Canikli resmen hırsıza getirmiş konuyu başkanın parayı be yaptığını sorguluyor
El altından ne kadar para aktardığını söylüyor
Karaahmet te bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor çünkü tv gelirleri yeni sezon gelirleri gelecek ama cebinde bir kuruş yok ortalık karışık
Derelili çotanak
27-04-2022, 08:33
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(26-04-2022, 21:58)maicon_28 Wrote: camiada bu konuda ilk tespiti ben yapmışımdır 
o zaman herkes zafer sarhoşu olduğu için çok farkedilmemişti. Doğal bir şekilde herkes başkana sempatiyle bakıyordu, başkan destekçisydi 

oysa her demecinde "Ben" Ben Ben diyordu. O zaman söylemiştim 
Benim takımımda yedek yoktu 
Benim takımımdaki en pahalı oyuncu Samsun'daki en ucuz oyuncuyla aynı maaşı alıyordu 
Ben tahtayı açtırmadım, onun yerine maaşları zamanında ödedim vs.

bu minvalde demeçlerdi sürekli 

O zaman çok değişik bir egosu olduğunu söylemiştim. Zaten kısa bir süre sonra da her şey ortay çıktı

Hatırlıyorum kanka, Tuzla maçı sonrası yaptığı açıklamalardı. Cidden herkes zafer sarhoşu iken sen bu tespiti yapmıştın, helal olsun. Bende bu sene önemli maçlardan sonra maç hikayesininin tamamen başkanın konuşmalarından ibaret olduğuna takmıştım, onunda günden güne iyice b.kunu çıkardı. Hatta ilk başlarda hakan hocaya bile saniyelik yer vermiyorlardı. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla Hakan başkan aklınca resti çekmiş ama o iş öyle olmuyor. İktidara rağmen koltuğunu korumak isteyen hatırladığım en son TFF başkanlığı için Haluk Ulusoy olmuştu. RTE ye rağmen 2. kez seçilmiş ama 2.dönemi çok kısa sürmüştü. Şimdi ise ortalıklarda yok tamamen tedavülden kalktı neredeyse. Hakan efendinin okadar çapı varsa ne diye sezon boyu ağlayıp zırladı madem, yapsaydı transferleri şakır şakır.
27-04-2022, 09:50
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
(26-04-2022, 16:24)semiko Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=pNZd74GTzJk

Bu konuşmadan, Giresunspor Başkanlığı'na  Lokman Çağırıcı'nın önerildiğini anladım. Çok da uygun bir tercih olur bence.
28-04-2022, 10:02
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Lokman Çağırıcının olacağını sanmıyorum sağlık sorunu için belediye başkanlığını bıraktı ama olursada kimsenin hayır demeyeceği bir isim olur
Genç Çotanaklar

28-04-2022, 10:51
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)