2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
14-05-2022, 19:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Aynı şahıs hakkında bukadar uç yorumlar görmek çok enteresan. Hadi birçok yorumu "farklı bakış açısı" diye yorumlarsın ama Hakan gibi vizyonsuzluğun, beceriksizliğin, iş bilmezliğin kitabını yazan adama, "alman disiplini" yakıştırması yapmayı nasıl anlatsam kelime bulamadım. Fake hesap açıp kendi kendini övmeye çalışan bir trol, klüp tarihinin en büyük gelirleri kasaya girerken oyuncuların maaşlarını bile ödeyemeyen beceriksiz, siyasilerden alacağı her kuruşa muhtaç olup alamayınca her hafta ağlayan bir çapsız, ama aynı siyasilere aklınca rest çekmeye çalışan bir şovmen, hocanın oyuncuların bütün emeklerini yok sayıp kendi kendini ön plana çıkarmaya çalışan bir egoist, kendisini bulunduğu koltukta yücelten performanslar gösteren oyuncuların hepsi ama istisnasız hepsi ile kavgalı ayrılan bir iş bilmez, sezon boyunca bir tane forvet oyuncusu bulamayıp birsürü işe yaramaz yabancıyı takıma dolduran bir vizyonsuz, gibi gibi gibi bu maddeleri çoğaltmak mümkün. Bu Hangi disiplin arkadaş? 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaten kaç gündür yan komşunun görmemişliklerinden dolayı sporla alakalı herşeyden öyle soğudumki. Bizde şehir olarak her cadde her sokakta her ilçede yan komşunun bayraklarını asmaktansa oldu olacak yan komşunun ilçesi olmak için başvuru yapalım olsun bitsin. Dün akşam Tirebolu kalesinin oradan baya eğlence sesleri, heralde oradak kafede kır düğünü falan yapıyorlar sandım. Meğer komşunun kutlamaları imiş. Daha da ötesi günlerdir Tirebolu kalesinde Giresun ve Trabzon bayrakları yanyana asılıydı. Ona bile anlam veremezken, bugün baktım ki Giresun bayrağı kaldırılıp bir Trabzon bayrağı daha asılmış kaleye. Biz bitmiş okeye dönüyoruz beyler.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 14-05-2022, 19:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)