STSL 23.Hafta | Giresunsporumuz 1-2 Kayserispor | 25 Şubat 2023 Cumartesi | 19:00
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: STSL 22.Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor | 06 Şubat 2023 Pazartesi | 20:00 (ERT)
Hatay'da yine 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde deprem olmuş

İlk gelen haberler yine sıkıntı var gözüküyor

Yine konuşulacak konu değil ama bu sezon futbol liglerinde beyaz sezon ilan edilmeli.

-Şampiyon olma, küme düşme, lig yükselme rafa kaldırılmalı
-Türkiye kupası bu sezon rafa kalkmalı
-Sadece bu sene Avrupa'da devam eden takımlar devam etmeli (Trabzon, Fener, Sivas, Başakşehir falan). Zaten onlarda 1 tur sonra falan elenirler.. Bilmiyorum belki hemen de çekilebilirler
-Gelecek sene Avrupaya gitme durumu da şu anki lig sıralamasına göre yapılmalı
Gs - Şampiyonlar ligi 2 ön eleme
Fb - Şampiyonlar ligi 3 ön eleme
Bjk - Avrupa ligi
ADS - Konferans ligi
Başakşehir - Konferans ligi

falan filan işte

Ben mi biraz abartıtorum ama memleketin bir yanı yıkılırken diğer tarafının futbol oynayacak olması bana doğru gelmiyor. (futboldan örnek verdim ama tüm branşlar geçerli olmalı)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
20-02-2023, 21:10
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: STSL 22.Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor | 06 Şubat 2023 Pazartesi | 20:00 (ERT)
@maicon

Milyonlarca insanın evsiz, arabasız, işsiz kaldığı, eş dost akrabasını kaybettiği, cenaze namazını bile kılamadığı, hatta (tahminimce) açıklanan vefat sayısından kat kat fazlasının hala enkaz altında olduğu bir ortamda;

Ben, çocukluk aşkım canım, herşeyim olan Giresunspor'un da a.m.n.a.k.y.i.m, bu maçları oynatacak tffnin de. Cumartesi günü gol attık, farklı kazandık diyelim, bu sayfaya goooll yazana da soverim, stadda alkış tutana da.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
20-02-2023, 21:20
Website Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
Zaten hiçbir acılar sarılmamışken hemen ilk fırsatta ligi başlatmaya çalışmak anlamsız. Adanaspor'un yaşadığı afeti Adana Demirspor yaşamadı mı? Ama adamlar okadar yatırım yapmış, Avrupa şansı falan varken mecburen devam ediyorlar. Veya olay sadece afet bölgesindeki takımlar değil ki. Aslen Gaziantep'li Hatay'lı futbolcu yokmu hiç batıda ki takımlarda oynayan? Belki tüm sülalesini kaybetmiş bir oyuncuya sırf İstanbul takımında oynuyor diye hiçbişey olmamış gibi futbolunu oyna diyemezsin. Bir tarafta asrın felaketi diyip diğer tarafta 2 takım hariç bişey olmamış gibi herşey devam etsin demek çelişki.
21-02-2023, 15:51
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Türkiye'de liglerin sadece Süper Lig'den oluşmadığını unutmamak lazım.Aşağıda 6 tane daha profesyonel statüde lig onunda altında birçok amatör lig mevcut.Şu ortamda ligleri hemen oynatmaya çalışmak bana da çok anlamsız geliyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-02-2023, 17:43
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
İstanbuldaki büyütülmüşler buna müsade edermi sizce ? adam biz hataya puan verdik diğerleri 6 puan alacak derdinde mk yerinde !
Başkentten !
(This post was last modified: 22-02-2023, 02:05 by turkuaz_0628.)
21-02-2023, 23:46
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: STSL 22.Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor | 25 Şubat 2023 Cumartesi | 19:00 (ERT)
yukarıda yazdığım gibi bu sezonun beyaz sezon ilan edilmesi gerektiğini söylüyorum.

ama diğer bir bakış açısı da şöyle.

"Futbol senin, benim, onun, bunun, şunun için, Ahmet, Mehmet için bir zevk olabilir, hobi olabilir. Ama futbol aynı zamanda Türkiye'de yüzbinlerce kişinin ekmek kapısı, mesleği, para kazandığı yer. Sadece süper lig diye düşünmeyin, süper ligden amatör liglere kadar futbolcusundan, antrenöre, aşçısından malzemecisine kadar herkes ekmek parası kazanıyor. Bu sezonu kapatırsan onlar ne olacak.. Sen bir bakkala, tesisatcıya, market kasiyerine, mühendise, öğretmene, yazılımcıya, satış temsilcisine; 'ülke acı durumda, acılar yaşadınız, psikolojiniz bozuldu durun çalışmayın' diyebiliyor musun? Bu adamlar belki ertesi gün, belki 1-2 gün sonra, belki 1-2 hafta sonra işlerine devam etti. Bu yüzden futbol (+ tüm spor sektörleri) ortalık biraz toparlayınca, bir süre sonra Şubat sonu, Mart başı gibi tekrar başlamalı" diyordu

bu bakış açısına yorumunuz nedir ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 22-02-2023, 09:41 by maicon_28.)
22-02-2023, 09:40
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 22.Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor | 25 Şubat 2023 Cumartesi | 19:00 (ERT)
(22-02-2023, 09:40)maicon_28 Wrote: yukarıda yazdığım gibi bu sezonun beyaz sezon ilan edilmesi gerektiğini söylüyorum.

ama diğer bir bakış açısı da şöyle.

"Futbol senin, benim, onun, bunun, şunun için, Ahmet, Mehmet için bir zevk olabilir, hobi olabilir. Ama futbol aynı zamanda Türkiye'de yüzbinlerce kişinin ekmek kapısı, mesleği, para kazandığı yer. Sadece süper lig diye düşünmeyin, süper ligden amatör liglere kadar futbolcusundan, antrenöre, aşçısından malzemecisine kadar herkes ekmek parası kazanıyor. Bu sezonu kapatırsan onlar ne olacak.. Sen bir bakkala, tesisatcıya, market kasiyerine, mühendise, öğretmene, yazılımcıya, satış temsilcisine; 'ülke acı durumda, acılar yaşadınız, psikolojiniz bozuldu durun çalışmayın' diyebiliyor musun? Bu adamlar belki ertesi gün, belki 1-2 gün sonra, belki 1-2 hafta sonra işlerine devam etti. Bu yüzden futbol (+ tüm spor sektörleri) ortalık biraz toparlayınca, bir süre sonra Şubat sonu, Mart başı gibi tekrar başlamalı" diyordu

bu bakış açısına yorumunuz nedir ?

Biz nekadar acısını hissetmeye devam etsekte dediğin gibi birilerinin ekmek kapısı olması yanında ortada çok büyük paralar dönüyor. Ha diyeceksin ki herşey para mı? Ama mesela Adana Demirspor afeti bizzat yaşamış olmasına rağmen çekilmedi. hiç etkilenmediği için mi çekilmedi sanki? hayır. Büyük yatırım yaptılar ve karşılığını da almaya yakın oldukları için çöpe atmamak uğruna lige devam ediyorlar o durumda bile. Keza alt liglerde de afet bölgesinde olup çekilmeyen takımlar var. Örneğin GS için bakalım. Şampiyonluk uğruna 50-60 milyon euro gibi çok büyük paralar dökmüşsün, herlşeyde yolunda şampiyonluğa gidiyorsun. Beyaz sezon olmasını asla kabul etmezsin. Keza şampiyonluk şansı devam eden FB de kabul etmez zaten. Hatta yayıncı kuruluşta kabul etmez. 

Beyaz sezon olamaz. Ya olduğu gibi tescil edeceksin ya da ne yapıp edip başlatacaksın. Olduğu gibi tescil etmeyi GS dışında kimse kabul etmez. Başlatayım desen durum henüz erken. Daha yaralar sarılmamışken ve hatta artçılar bile devam ederken lig başlatmak akıl karı değil. Bana kalsa en aşağı 1-1.5 ay sonra başlatacaksın. E diyeceksin ozaman çok sıkışacak. Yapacak bişey yok, milyonlar kazanan beylerimiz biraz daha kasacaklar, haftada ikişer maç yorulacaklar artık. Katardan aldığı rüşvetler uğruna sırf Katarda düzenleyecez diye koskoca DK bile sezon ortasında yapıldı keyfiyetten. Böyle büyük bir afet içinde pekala sıkıştırılabilir maç takvimi.
22-02-2023, 14:01
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Borcu duyan kaçıyormuş..ne kadar çok merak ediyorum gerçek borcumuz
Derelili çotanak
23-02-2023, 09:53
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Genelde bizde borç açıklanınca sonradan bir o kadar daha borç çıktığı için borcun 360-400 milyon TL bandında olduğunu tahmin ediyorum.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
23-02-2023, 14:08
Website Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Serkan cihan aday çıkmazsa başkan adayı olacakmış
Derelili çotanak
23-02-2023, 14:41
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)