2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz - Van spor fk
ohhh bitttii bee. çok değerli 1 puan.
15-09-2024, 21:09
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Helal olsun size
15-09-2024, 21:11
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Van maçı ilk üç haftada oynadığımız en zor maçtı Haftalar ilerledikce rakipler oturdukca puan veya puanlar almak çok zor olacak. İçerde iyi gidiyoruz şimdilik sıkıntı yok gibi hayırlısı artık.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
15-09-2024, 21:21
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
Uşakların emeğine sağlık
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
15-09-2024, 21:28
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Maç sonu şahinin dili boğazına kaçmış sanırım acil müdahale edilmiş
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
15-09-2024, 21:38
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Müthiş bir puan alındı. Bu maç içeride bizim çocukların dişli olacağını gösteriyor. Rakibimiz olan takımlara dışarıda yenilmezsek içeride bir şekilde 3 puana ulaşırız gibi duruyor.

Bu ligde bu sene gelen şansı tepmeyip kümede kalmak lazım.
15-09-2024, 23:05
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
Van maçı benim ölçümdü çocuklar formanın hakkını veriyor helal olsun valla, bu takım bu ligde kalır gibi play off beklentim yok bu ligde bi kaç sene takılalım yeter .... şahin ile kontrat kaç yıllık bilmiyorum ama şahin göze batar bu gidişle...
Başkentten !
16-09-2024, 00:08
Reply
semiko Offline
Posting Freak

arkadaşlar gücünü dengeli bir biçimde yayamıyorlar o nedenle maç sonuna doğru düşüşler başlıyor. aslında 5 oyuncu değişikliğini çok iyi kullanabiliriz. yedekten girecek arkadaşların tek görevi ön alan yada takım olarak pres . göktan zamanla daha da iyi olur ben ismail hocanın elinin değipte kötü kaleci çıkarttığını hiç görmedim. onurcanı onurcan yapan ismail hocadır. yaz kampları vs vs. şahin sol bek iken adamın içinden bale çıktı Smile ama takımın baya bir süredir beraber çalıştığı ortada bişeyler deniyorlar yapmaya çalışıyorlar . umarım başarılı olurlar benim inancım tam. bu durum şehri bile havaya sokar deplasmana gelen vanlıları gördük bu stat boş olsaydı borularını öttürürdü istedikleri gibi. zamanla herşey oturacaktır . yönetime koca bir alkış ; enkazı toparlamaya başlamışlar. zamanla desteklerde gelir inşallah .
16-09-2024, 08:57
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Takım çok iyi durumda bu puan çocuklara iyice özgüven aşayacak şehrin bu çocukların arkasında durması sart yenilselerde destek olunmalı. Bu sene lig 7 takım arası geçecek düşme için bu belli Erbaa Mersin Nazilli Derince Karaman Diyarbakır biz , bizim dışımızdaki 6 takım 1 ve 0 puanla geçirdi üç haftayı aralarından 2 3 hafta daha kazanamayan olursa kırılmalar başlar bunların bazıları zaten zor son anda kurulan takımlar para ödeyemezlerse ve kazanmazlarsa kopmalar artar bizim fikstür 2 hafta daha zor şu 2 haftadan birde buca maçı 3 maçtan 2 puan çıkartırsak çok iyi olur. Baraj bu sene 32 33 olur ligde kötü takım çok içerde yenilmeyip deplasmanda her toplanan puan ekstra olur yenilmemek oyunu soğutmak mecburi kimin ne diyeceğinin onemi yok bence gücümüz belli 1 puan 1 puandır. Ayrica Nazilli maçında ödendi diye biliyorum ama her puana prim verilmeli bu çocukların ödemeleri gecikmemeli ki hem kafaları rahat olsun hem para kazansınlar 1 puana 10 galibiyete 15 bin prim bu çocuklar için iyi para mesela
17-09-2024, 12:03
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Yayıncı kanal maç özetlerini yayınlamış youtube da. Baya pozisyon vermişiz ama Göktan harikalar yaratmış resmen. Şahin golde ilk vuruşu oturtamamış acemiliğine gelmiş ama pozisyon takibi ve soğuk kanlılıkla sağa çekip bitirişi çok güzel. Kesinlikle sağlam kumaşı var bu çocuğun. Geçen senede diyordum, aslında süper ligden düşerken pekala şans verilebilirdi başta şahin olmak üzere bu çocuklardan bazılarına. Beter ol inşallah Keleş. Yediğimiz golün kontradan gelmesi ilginç. 1-0 öndeyken ve tamamen skoru korumaya odaklanmışken kontra vermemiz acemilik olabilir ama bence iyiye işaret. Özette tabi öncesini göremiyoruz ama demek oluyor ki her nekadar amaç skoru korumak bile olsa fıratını buldu mu ileri çıkıyorlar gol bulmak için. Bugün 1 gole sebep olmuş olabilir ama sezon genelinde çok ekmeğini yeriz bu mentalitenin. Genç çocuklar acemilik yapacaklar elbet önemli olan niyet, mücadele. 

Benim için bu sezon düşme korkusu bitmiştir. Bundan sonra maks puanı toplayıp gelecek sezona daha özgüvenle çıkmaları, hatta belki birkaçından güzel para kazanıp borç eritmeye odaklanmış durumdayım. 

maç özeti
17-09-2024, 18:04
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)