2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
09-06-2023, 12:11,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
7-8 hafta öncesinde düşmüştük zaten TS maçında şans ayağımıza gelmişte 3 te 3 yapıp ligde kalabilirdik TS her ne kadar götlük yapsada o gün ununu elemiş ceketini asmış ligde kalma sıkıntısı olmayan can çekişmeyen bir oyuncular topluluğu vardı.şimdi kasedi başa sarmak gerek.Black Ahmet ve tayfasından hesap sormayan adam ben Giresunluyum demesin o divan başkanı Ali Kara dahil neredeyse Black Ahmet'e plaket verecek halde onure eden eleştirenleri hain olacak derecede hedef gösteren zihniyetlerden sözde gazeteci olup kalemini onurunu satmış haysiyetsizlerden hesap sormayan ben Giresunluyum demesin.Bu takım 3 dönem transfer yasağı almış yasakk.Hesap sormadıktan sonra bu kulüp belini doğrultamaz hiç kimse Nahid Yamak'ı suçlayamaz.Sen hastayı yoğun bakıma at can çekişir halde cenazeyi başkasının omuzlamasını iste suçu cenaze omuzlayana at ne güzel dünya.O sözde gazetecilere inat Black Ahmet ve tayfasından hesap sormadıktan sonra bu kulüpten birşey beklemiyorum namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça kurtuluş yoktur şimdi kalın sağlıcakla Exclamation
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by heyulaanil28 - 09-06-2023, 12:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)