2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
13-07-2023, 22:44,
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Dünya kupasına oyuncu gönderdiğimiz için 153 bin dolar para gelmiş... Oyuncu aziz behich sanırım !

Dün gece konuşan yönetici bana göre haklı açıklar yaptı hatta bazı isimlere alenen demesede abi siz taraftarsınız her olayın içerisinde olamazsınız bazı yerler yatak odamız diyerek kibarca Giresunspordaki her olayda irili ufaklı her olayda burnunu sokan içerden bilgi aldım diyenlere lafını koydu ama gel gör ki anlayana ....

Başkan adayı için gel samiyetine inanalım stad ismini takım sponsorluk ismini al ver 3-4 milyon bizde inanalım bi giriş yap ki görelim ona göre takımı sana bırakalım ya da ortak hareket edelim dedi bu da mantıklı neymiş ocakta bakacakmış alacakmış ya bi hassssssss....... derler adama ....

Yine en tartışılan yakışmadık dedi lige o da doğru neremiz doğruydu hala boktan kurtulamadık soruyorum son 10 yılda rahat "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapa yapa hangi sene geçti hadi onu bırak kaç maç keyfe keder geçti hep kaos hep entrika ....

Giresunda olayların içinde olmaması gereken yığınla adam var, o kadar şaşkınım ki adam Giresunda hademeden tut en üst mülki amir ile muhatap her kapının arkasında ya kendi ya da içeriden bilgi aldım diyebileceği biri var bu ne abi sen kimsin dur bi yerde, tribün 250 kişi ona kafa yor !
Başkentten !

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - by turkuaz_0628 - 13-07-2023, 22:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)