2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
27-01-2024, 13:00,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
turkuaz_0628 Wrote:Bizden gidene birşeyler oluyor ya da sorun bizde oynatamıyoruz abi çektar sarıyer maçında 1 Gol 2 Asist yapmış anlamadım ne iş ! tamam lig farkı belki ama bura da çok matah bi lig değil denk nerdeyse !!!

Çekdar ligin ilk birkaç haftası baya iyiydi zaten. Kürt Messi falan deniyordu hatta. En basit örnek, Çorum maçında son dk 2. golü hatırla. Gayet müsait pozisyonda olmasına rağmen yine de daha müsait pozisyondaki arkadaşına verdi ve oda golü attı. Oysa ligin geri kalan kısmında nolduysa boşvermişlik bile hafif kalır, resmen sabote etmeye başladı. O pozisyondan çok daha müsait durumlarda asla pas vermedi, saçma sapan çalımlara girdi. Nezaman pozisyon öldü ozaman pas verir ki oda değerlendirmesi imkansız birine verir. Gerçi ne bekliyoruz ki oyunculardan? Neredeyse her maç takımı sabote edecek şekilde gol yediren veya kırmızı gören Kadiri asla kesemediğin takımda disiplin bekleyemezsin. Bende olsam kasmam açıkçası. Keza Faruk, daha ligin ilk maçı sonrası kırmızı kart gören Kadire tepki gösterdiler diye sosyal medya hesabından taraftara ayar vermeye kalkabiliyor. Olm sen hayırdır mq takımda bayrak futbocu haline geldin, takımın birleştirici gücü, abisi oldun da bizim mi haberimiz yok? Senin çapın ne ki taraftara ayar vermeye kalkıyorsun ilk maçtan? Gerçi ona da kızamıyorum, çünkü vay be adam güzel konuştu takıma sahip çıkıyor diye alkışlayan taraftar vardı. 

Kısaca takımda okadar çok rezillik var ki hangi birine kızasın artık? Takımın süper lige çıkmasında da önemli pay sahibi, Giresunun evladı dediğimiz adam 6 ya 1 pozisyonda pas vermeyip inatla kendi gitmeye çalışırken, ben Elin Çekdarına mı kızayım bencil oynuyor diye?

Messages In This Thread
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 27-01-2024, 13:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)