(24-08-2023, 08:40)semiko Wrote: ben bu ilk 4 haftayı eşik olarak görüyorum. oynayacağımız bu takımlar ligin önemli takımları . bodrum geçen sene final kaybetti takımı bozmadı .
eyüp uçtu gitti
çorum potansiyel yüksek ciddi transferler
bandırma her zaman aynı hep güzel kadrolar kuruyorlar.
ben bu maçta da çok ezilmeyeceğimizi düşünüyorum
her zaman ki gibi tam saha pres .
Ve hatta bu maç Eyüp maçının da sonucunu belirler bence. Çok değerli Çorum galibiyeti üzerine bu maçtan da iyi bir sonuç alırsak takımda özgüven tavan yapar. Zaten potansiyelli oyuncular var. Artık Bodrum maçı gibi korkak oynamak yerine fazlasını yapabildiğimizi görmüş olur ve ona göre oynarlar. Tam aksine olası ters bir skorda ise otobüs çekmeyi deneriz Eyüp karşısında ve tecrübesizlik yine kendini gösterir elbet.
Bu maça gelirsek, deplasmanda hemde ligin ciddi rakiplerinden birine karşı net bir skorla kazandıktan sonra içerde biraz daha fazla düşünecektir golü. Ben mesela Merthan ciddi soru işaretiydi geçen sene hiç dk alamaması ve bu sene tek forvetimiz olması. Ama o da boş adam olmadığını gösterdi. Hele Çekdar gibi iyi abilik yapacak tecrübeli de biri var arkasında. Golü düşündüğümüz sürece potansiyel var takımda.