Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Canikli, "Hayalimiz, temennimiz, 2015 yılında inşallah Çotanak Arena'da Giresunspor'un Süper Lig maçlarını izlemek" dedi.

Canikli, Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Giresunspor'un mali açıdan geldiği Son durumu ile Çotanak Arena'nın yapımı hakkında açıklamalarda bulundu. Nurettin Canikli, Giresunspor'un içinde bulunduğu mali krizden kurtulması için ciddi destekler sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

"Giresunspor, Giresun ve Giresunlular için önemli. Bunu çok iyi biliyoruz. Giresunlular, futbolu ve Giresunspor'u çok seviyor, takip ediyorlar. Heyacanlanıyorlar. 5 bin-10 bin kişi ile deplasman maçları oynanıyorsa bu önemli bir işarettir, özelliktir. Bunun dikkate alnınması gerekir, biz de böyle yapıyoruz.” diye konuştu.

Son kongreden önce Giresunspor'un artık hiç kimsenin almak istemediği, borç batağına batmış, açıkcası mali olarak çok sıkıntılar içerisine girmiş bir spor kulübü konumunda olduğunu anlatan Canikli, şöyle devam etti:

"Gerçekten yönetecek bir ekip bulmakta zorlanıyorduk. 13 milyon liralık bir borç çok ciddi finansman yükü anlamına geliyor. Son aylarda bir takım arkadaşlarımızla birlikte girişimlerimiz oldu. Giresunspor'u kurtarmak için çalışma gerçekleştirdik. Sonunda da şuanda bir yönetim oluştu. Öncelikle ben arkadaşları tebrik ediyorum, cesaretlerinden dolayı böyle bir dönemde büyük sorumluluk altına girdiler. Onlara teşekkür ediyoruz Giresunlular adına. Yönetim oluştuktan Sonra yoğun bir şekilde finansman sağlanması için çok büyük çalışmalar yapıyoruz. Belli bir noktraya geldi. Şu anda rahatlama aşamasına hızla gidiyor."

Giresunspor'un yeni yönetiminin, Giresun halkı tarafından benimsendiğini aktaran Canikli, bu durumun kulübün mali krizden çıkışını hızlandıracağına inandığını dile getirdi.

Canikli, "Zaten yönetim oluştuktan Sonra Giresun'da da olumlu bir hava oluştu, yönetime ciddi bir destek olduğunu görüyoruz. Bu da güzel bir şey. Giresunlular şuanda oluşan yönetime güveniyorlar." diye konuştu.

Giresunspor'un transfer tahtasının kapalı olduğunu hatırlatan Canikli, tahtanın açılması için Son aşamaya gelindiğini ifade etti.

Canikli, "Bu müdahaleler yapılmasaydı, bu çalışmalar gündeme gelmemiş olsaydı birkaç yıl Sonra Giresunspor birkaç yıl Sonra muhtemelen amatör ligde olabilirdi. Gerçekten çok sıkıntılı bir dönemdeydi. Bu katkı herkesin sağlaması lazım. Çünkü Giresunspor'u birlikte inşallah ayağa kaldıracağız." dedi.

"BİRKAÇ AY İÇİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAĞIZ"
Canikli, Çotanak Arena'nın yapımıyla ilgili Son gelişmeler hakkında da bilgiler verdi. Çotanak Arena ile ilgili birkaç ay içinde güzel haberler vereceklerini söyleyen Canikli, "Hayalimiz, temennimiz 2015 yılında inşallah Çotanak Arena'da Giresunspor'un Süper Lig'de maçlarını izlemek. Tememnimiz ve hedefimizi yönetim kuruluna ilettik. Kendilerine 'Biz Çotanak Arena'yı yaparız, siz de diğerini halledin' dedik. İnşallah 2015 yılında Giresunspor'un, Çotanak Arena'da Süper Lig maçlarını izleriz. Siyasetteki en flaş sözümüzdü Çotanak Arena. Son aşamaya gelindi. Sanrım birkaç ay içinde gerekli açıklamaları yapacağız. Hazırlıklarımız sürüyor, sözümüzü yerine getiriyoruz." diye konuştu .

http://www.spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=10555
http://beyazgazete.com/haber/2012/8/7/ha...39809.html
http://www.haberdar.com/canikli-hayalimi...699-haberi
http://www.haberler.com/hayalimiz-2015-t...43-haberi/

mr. canikliye daha birşey demiyorum Big Grin
hahahhahahhahahha
inşallah demekten başka bişey demek gelmiyor içimden....
bu sefer daha öncekilere göre daha inandırıcı geldi bana
Açıklamayı yerinde ve inandırıcı buldum. Üstelik açıklamada iki yerde tarih vermiş. 2015'te yapılacak Stadyumunun detaylarını önümüzdeki aylarda açıklayacağız demiş. Tarih kullanılması daha önce çok fazla rastlamadığımız bir durumdu. Kaldıki kurduğu cümlelerdeki özgüven bile şaşılacak derecede. Büyük ihtimalle Samsun,Trabzon,Ordu ve Giresun'un stadyum projeleri aynı anda uygulamaya konulacak.
Nurettin Canikli samimi olarak herhangi bir projenin hayata geçirilmesini isterse, o proje gerçekleşir. Hatta özenle üzerinde durursa 2015'e bile kalmaz. 6 ay büyük zamandır, her türlü sorun halledilir. 2013 başı inşaata başlandığı vakit de 2014-15'in ilk maçı orada oynanır. Bu konuda çözülmesi gereken yegane mesele, malum "yer" meselesi... Gözüken o ki stadyumu yerinde yenilemek gibi bir düşünce yok; çünkü olsaydı böyle beklemeye gerek yoktu. Birinci tartışılması gereken husus budur; taşınmalı mı taşınmamalı mı? Yer olarak tek alternatif, sanayi bölgesindeki mevcut çöp alanıdır. Bu alan ayrıca Giresunspor için yaklaşık 10 senedir tesis olarak düşünülen bölge. Bir ara oraya otel konusu çıkmıştı, konum olarak turizm için de uygundur. Dolayısıyla tartışılması gereken bir konu da budur; o alan çöpten sonra nasıl kullanılmalı? Tabii ondan önce çöp için başka bir yer bulmak gerekir ki bir türlü halledilememiş bir olaydır, her bulunan yer yöre halkından tepki görüyor. Sonuç olarak bu konu baştan aşağıya şehir olarak tartışılması gereken konudur.
stadı şehrin batısına değil doğusuna yapılması daha iyi olur...
canikliye inanan varmı hala Big Grin sırada onca kişi stad beklerken ikinci lig takımına 25-30 bin kişilik stad yapacağımını inanıyorsunuz canikli milletvekili olduğundan beri söz verir tarih verir seçim bittimi ankaraya gittimi lafta kalır geçin bu işleri onların amacı belediye seçiminde kerim aksuyu devirmek mehmet geldi ile onun için uğraşıyorlar bunu ordu milletvekilleri dese tamamda canikli deyince abest oluyor Big Grin artı bu konunun takipçisi yönetim olmalı bu takımın adam gibi stadı yok tesisi yok tesisin kapısında izcilik kampı yazar süper lige çıksan 4 tane antreman sahası yapman gerek hikaye bunları canikliden çok duyduk siz haklı çıkarsanız mr canikli stad ve tesisleri yapar söz verdiği gibi bende tükürdüğümü yalarım özür dilerim burda ama olacağını sanmıyorum bile...
Allahınızı severseniz canikli bugüne kadar ne yaptı da bunu yapacak? 12 yıldır yalan söyleye söyleye havaalanına yeni başladılar , o da Ordunun baskısıyla , Eğribel geçidi malum , stad yalanı da yıllardır var , hatta fazla gitmeyin bu stadın ışıklandırması kaç yılda yapıldı biri sayıversin. 3. ligteki takıma stad falan yaptıramaz canikli . Nerden baksan 15-20 milyon liraya patlar . madem bu kadar etkili klubün borcunu kapasın.

özet : hahhahahahahahah
(08-08-2012, 18:34)Yaglidereli Wrote: [ -> ]Allahınızı severseniz canikli bugüne kadar ne yaptı da bunu yapacak? 12 yıldır yalan söyleye söyleye havaalanına yeni başladılar , o da Ordunun baskısıyla , Eğribel geçidi malum , stad yalanı da yıllardır var , hatta fazla gitmeyin bu stadın ışıklandırması kaç yılda yapıldı biri sayıversin. 3. ligteki takıma stad falan yaptıramaz canikli . Nerden baksan 15-20 milyon liraya patlar . madem bu kadar etkili klubün borcunu kapasın.

özet : hahhahahahahahah
Yapılacak stadyum eskisinin yerine yapılmayacak. Stadı büyük ihtimalle TOKİ yapacak. Bugün Atatürk Stadyumu Giresun'un tam ortasında ve neredeyse en değerli arazinin üstünde. Araziye kapalı spor salonuda dahil. Bu araziyi devlet alacak ve Giresunspor'a Aksu arazisinde yeni bir stad yapacak.

Devlet bu yöntemi yeni stadyum projelerinde uyguluyor. Ali Sami Yen arazisini alarak 120 milyon TL'ye Galatasaray'a stad yaptı. Şuanda bitme aşamasına gelen Timsah Arena stadıda yine bu yöntemle yapılan stadlardan. Şehrin tam ortasında kalan stadların arazisini alarak şehirlere yeni stadlar yapıyor.

Devlet bu işi hayrına sevabına yapmıyor ve bu işten kesinlikle zarar etmiyor.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36