Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: Adana Demirspor - Giresunsporumuz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Bu sene buradan süper lige çıkamazsak camia ve şehrin geçireceği travma ve sonrasında seneye küme düşme gibi bir yıkım bile gelebilir. Ne yapıp edip geri kalan maçlardan en az 7 puanı alalım. Gerekirse Guardiola, Kloop'tan falan destek alınsın. Parası neyse verilsin. Bu yıkımı kaldıramaz bu camia.
Pazartesi Samsun maçını bekleyelim sakın bir şekilde. Samsun da oyun itibari ile iyi durumda değil, kolay maç kazanamiyorlar. Son iki haftada uzatma dakikalarında gelen gollerle ite kaka gidiyorlar, Bursa'nın puan alması çok da sürpriz değil.
Beyler Sergio'dan haber alan burayı anında güncellesin gözünüzü seveyim
Ya samsun bursayı yense bile altınordu yarın yenmesi durumunda bizim maça ilk 6 yı garantilemiş gibi olacaklar sırala eşleşmesi kovalarlar yoksa alırız o maçı ..
Rakiplere bakmaya gerek yok şampiyon olamazsak kaleden atsınlar kendilerini Altınordu yenilmeyecek takım değil Akhisar düştü gibi son haftada hedefsiz Tuzla ile oynayacağız gibi bu saatten sonra eksik falan hikaye 3 maçıda alıp şampiyon olacaksın fazla kafa yormaya gerek yok.
Samsunda oyunculara paralar ödenmiyormuş galiba birde bu kadro dışı muhabbeti var. O yüzden bursayı rahat yenerler hani bize para demek için
Bugün olan oldu. Rakip orta sahasında şampiyonlar liginde çok ciddi süreler almış bir adam vardı ve maça oldukça motiveydi. Rakibin ileri uçları çok iyiydi.

Bakıyorsunuz, Nalepa 22 top kaybı yapmış. Bu adam bu kadar beceriksiz mi, yoksa yanlış mı kullanılıyor soru bu olmalı. Birşeyler yanlıştı bugün. Oturup düşünüp bunu düzeltsinler. 3 te 3 yaparız akıllık olursak.

Tabi akıllı olursak.
Büyük konvoy vardı yine.
Karşılama olaylarına karşı çıkıyordum ama bugünkü karşılama doğru kötü zamanda destek olmak lazım bu saatten sonra hocayı takımı eleştirmek gereksizlik olur taraftar, camia ve kulüpte tesislere kapanarak bu 3 maça odaklanmalı.

Bu arada yardımcı hoca Onur ile konuştum Serginho p.tesi MR da belli olacakmış ama sezonu kapatma durumuda varmış her ihtimale hazırlıklıyız dedi.
bugünkü yenilgi 2014'te 1.lige çıktığımız sezonda Hatay yenilgisini hatırlattı şimdi. O zamanda hatırlarsanız son haftalara doğru Hatay deplasmanına gitmiştik, adamlar bizi adeta döve döve net bir şekilde yenmişti. Aynı bugün olduğu gibi. Ama birkaç hafta sonra sezon sonunda çıkan taraf biz olmuştuk. Bu sene de benzer senaryo yaşanır mı.. Çok benzettim

Ama takıma hiç güvenmiyorum, rakip takımlara bel bağlamak dışında ümidim yok..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27