11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor
03-11-2018, 23:53,
RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor
(03-11-2018, 22:54)turkuaz_0628 Wrote: Mehmet Akyüz bizdeydi ve  ... vay hamına koyim dedim usulca keza yücel ildiz bizdeydi erkan hoca  bizdeydi böyleee böylee liste uzar gider biz sadece bakıyoruz. . . .
Bu arada maç pzrtsi 7 de ankarada dağın başındaki stad, ne kapısına metro var ne ego  iş çıkışı ortalama insanlar evlerine 6-6:30 da varıyor. bu maça gidiş nasıl olacak töbe est.

yakında metin diyadin bizdeydi.. diyecez. daha sonra hüseyin kalpar bizdeydi... bu liste dahada uzar ve uzayacak. erkan hoca ilk sene harika işlere imza atıp düşme hattındaki takımı alıp play off potasına doğru hızla götürürken başkan resmen frenledi. sonra vay efendim erkan hoca sonunu getiremiyor... mehmet akyüz için zaten yoruma gerek yok, herşey ortada. metin hocaya zaten nankörlüğün kralını yaptık.. yücel hoca ile zaten play of yaptık daha nolsun? sonuçta hiçbirini beğenemedi büyük başkan.
Reply
04-11-2018, 03:19,
Bu noktada sadece başkana suç atmak kolaya kaçmak olur. Burada yazılanlar dün gibi aklımda. Fazla değil bir sene öncesinde Mehmet Akyüz için yazılanlara bakabilirsin.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
04-11-2018, 11:48,
(04-11-2018, 03:19)emre_1466 Wrote: Bu noktada sadece başkana suç atmak kolaya kaçmak olur.  Burada yazılanlar dün gibi aklımda. Fazla değil bir sene öncesinde Mehmet Akyüz için yazılanlara bakabilirsin.

bu klübü kim yönetiyor? sadece başkan değilmi? öyleyse kimi suçlayabiliriz olumsuz şeylerde? evet geçen sene olumsuz yorum yapanlar arasında bende vardım. Ee yani şimdi mehmet akyüzün gönderilmesinde benim payım var öylemi? Peki şampiyon oluncada "kerasus" sayesinde şampiyon olduk onun forumdaki destek mesajları olmada şampiyon olamazdık diyecekmisin? veya birinci zamanındaki şampiyonlukta giresun kamuoyu benden mi bahsetti yoksa başkan bozbağın başarısındanmı? elbetteki bozbağ. yani başarı olursa bozbağ başarısz olursa herkes. valla dostum yok öyle bir dünya. klübü yöneten kimse her türlü olumuszluk ona yazar. hani klüp binasının önünden geçerken ayağım takılsa yine bozbağ dan bilirim ben. başkanlık demek sadece ben olmazsam klüp batardı bilmemne diye övünmekle olmaz. 

başkan olmak demek öncelikle "yönetme kabiliyeti" gerektirir. buda elbette kriz anlarında gerekli hale gelir. mesela geçen sene o dönem m.akyüz bizzat hatırlıyorum alanya deplasmanında rövanşta kasten golü atmadığı pozisyon vardı. o sıralar bariz şekilde belliydi, adam oynamıyordu yani. peki neden oynamıyor? yeşil rengi sevmiyorda takımda yeşil beyaz renklere sahip diyemi gıcık olduda oynamıyor? denizli deplasmanında son saniyede galibiyeti getiren golü atan adam nolduda bilerek gol atmayacak duruma geldi? senin benim burdakilerin bunu çözme ihtimali yok. biz taraftarız ve desteklemek dışında elimizden bişey gelmez. (desteklemek derken başkanı değil sadece ve sadece giresunsporu). biz sadece gördüğümüz şeyi yazmak dışında elimizden bişey gelmez. ve öyle yaptık, gördüğümüzü yazdık sadece. ama başkan yani bu klübü yöneten kişi klüp içinde bir sorun varsa pekala bunu ortaya çıkarabilir ve sorunu çözebilir. ama bozbağ bunu yapamadı. en basit şeyi yaptı daleyi ve akyüzü yolladı. ha yerini doldursan ve bu takım kadığı yerden golleri atmaya devam etse eyvallah iyi yapmış deriz. geçen sene 2. yarı çıkışa geçip şampiyon olsak kimse bugün mehmet akyüz bizdeydi... demezdi. en fazla "bu hibinne de bizde bi tarafı kalktı şimdi nasılda atıyor, beter olsun yavvuşak" der geçersin. çünkü umrunda olmaz hangi takımda kaç gol attığı. ama hem onu yollayıp hemde daha beter hale düşersen şimdi arkasından bakakalırsın mlesef.
Reply
04-11-2018, 17:58,
mehmet akyüz bizdeyken böyle özverilimydi acaba ? hepimiz hatta başta ben sövüyorduk. adam denizlide kendini buldu keza yücel hoca bizdeyken tatminkar oynatmıyordu aksine korkulan yürekler ağızda bir futbol izliyorduk. evet sonucu alıyorduk ama sıkıntılı süreçler geçirdik. kadro mühendisliği diye birşey var bu ülkede . hani belki oyunlardan bilirsiniz sinerjileri yüksek olan kişiler pozitif oluyordu . öyle anımsayalım. kadroyu kurarsın hoca da onun gibi olur süper olur işte. mesela çoşkun hoca gelsin çok istedim olmadı. adam adanaya gitti. şimdi adanayı görün. mesela adananın çıktığı sene engin ipekoğlu çok mu iyi bir antrenördü yoo değildi ama takımla uydu. bizde bu sene ne hoca ne de takım uyumu diye birşey yoktu. geçen sene ilk devre evet hoca ve takım uyumu süperdi başkan naptı anasıını belledi takımın. stoper gönderip stoper almak gibi saçma bir durum yoktur. özgür ne yaptı da gönderdin acaba ? yani bu durumlar bu değişkenler uzayıp gider. yarın ki maç için ben berabere diye düşünüyorujm
Reply
04-11-2018, 20:31, (This post was last modified: 04-11-2018, 20:46 by kral1234.)
mehmet akyüzü kötü oynadığı veya umursamaz oynadığı için eleştirmiyorduk yalnız. adam pozisyona giriyordu gol vuruşunu yapamıyordu. denizlide ne olduysa o topların hepsini içeri sokar oldu. takımdan gönderilecek adam değildi mehmet akyüz. kaldı ki ne berkanın, ne özgürün ne de mehmetin gittiğine kimse sevinmedi o zamanlar. hatta büyük tepki de çekti gönderilmeleri.
bu arada şu eskişehire helal olsun. adamlar direniyor. bizden daha şahsiyetli oynuyorlar. özellikle defanslarında semih diye bir çocuk var nesta gibi adam valla.
Reply
04-11-2018, 21:14,
semih güler geçen sene de oynuyordu. hatta tribün dergi de de yazdım eskişehir düşse bile hemen çıkar diye çünkü çocuklar cidden yetenekli. bazı takımların gençleri sıfır olur bazıları ise sonradan açılır. geçen sene antebin gençleri bu kadar değildi mesela. önemli olan alt yapı işte
Reply
04-11-2018, 21:33,
(04-11-2018, 21:14)Semih Karahan Wrote: semih güler geçen sene de oynuyordu. hatta tribün dergi de de yazdım eskişehir düşse bile hemen çıkar diye çünkü çocuklar cidden yetenekli. bazı takımların gençleri sıfır olur bazıları ise sonradan açılır.  geçen sene antebin gençleri bu kadar değildi mesela. önemli olan alt yapı işte

asıl adamı yazmayı unuttum mehmet özcan. vieira gibi top oynuyor. ne kadar eskişehiri sevmesem de yiğidi öldürüp hakkını teslim edeceksin.
Reply
05-11-2018, 00:07,
Bugün adına gaz deyip basite indirgediğimiz reaksiyon gösterme işini biz bir türlü beceremiyoruz.En son 2. ligde göstermiştik ondan sonra ara ki bulasın.Takım olabilme meselesine çıkıyor her kapı.Bizim kulüp takım değil çiftlik olduğu için olmuyor bizden.
Basit futbolcularımız vardı ama bir şey oynuyordu.Berkan, Özgür o gruptan işte.Biz onları kovduk.Yollamadık kovduk.
Yaptığımız diğer önemli iş de isimli futbolcu almamaktı.Biz bu klişeyi de son 3 sezon içerisinde bozduk.Reis, Keleş, Çağlar gibi isimler bu kategoriden.
Kulüp de çok büyük bir ciddiyetsizlik var.Boş vermişlik var.Bununda nedeni ben yaptım oldu, her şey kontrolümde anlayışı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
05-11-2018, 11:34,
(04-11-2018, 17:58)Semih Karahan Wrote: mehmet akyüz bizdeyken böyle özverilimydi acaba ? hepimiz hatta başta ben sövüyorduk. adam denizlide kendini buldu keza yücel hoca bizdeyken tatminkar oynatmıyordu aksine korkulan yürekler ağızda bir futbol izliyorduk. evet sonucu alıyorduk ama sıkıntılı süreçler geçirdik. kadro mühendisliği diye birşey var bu ülkede . hani belki oyunlardan bilirsiniz sinerjileri yüksek olan kişiler pozitif oluyordu . öyle anımsayalım. kadroyu kurarsın hoca da onun gibi olur süper olur işte. mesela çoşkun hoca gelsin çok istedim olmadı. adam adanaya gitti. şimdi adanayı görün. mesela adananın çıktığı sene engin ipekoğlu çok mu iyi bir antrenördü yoo değildi ama takımla uydu. bizde bu sene ne hoca ne de takım uyumu diye birşey yoktu. geçen sene ilk devre evet hoca ve takım uyumu süperdi başkan naptı anasıını belledi takımın. stoper gönderip stoper almak gibi saçma bir durum yoktur. özgür ne yaptı da gönderdin acaba ? yani bu durumlar bu değişkenler uzayıp gider. yarın ki maç için ben berabere diye düşünüyorujm

Geçen sene ki devre arasında bence başkan kadar Diyadin de suçlu. Özgürü Berkanı Akyuzu kusturen kendisi.
Reply
05-11-2018, 11:44,
Bide düşünüyorum eskiden bize gelen aslan kesilirdi kendini yeniden bulurdu adeta. En guzel ornegi aydın cetin. Bize geldiginde ksk ve altaylilar az sovmedi adama bizede baya kotulediler bi isinize yaramaz diye. Ama bizde muthis etki yapmıştı. Tabi kisitli kadro olmaninda etkisiyle tek alyernatif olunca oda cok calisti falan. Velhasil kimsenin beklemedigi bi cikis yakaladi. Simdi bakiyosun isimli diye aliyoruz ama bos. 

Eskiden yaptgimiz transferlerin belli bi mantigi vardi. Sirf diyati ucuz diyr copleri toplamazdik. Yada sirf taraftarin gazini alicam diye isim yapmış ama kariyerinde uzatmalari uzatmalari oynayan papazlari almazdik. Yani simdi agizlara pelesenk olmus bi laf varya.. ozaman gercek manada ince eleyip sık dokurduk. Transfer yapmis olmak icin yapmazdik. Tabi bu soylediklerim kitapçı dönemi icin geçerli daha cok. 

Birdr teknik adam konusunda mayanin tutmasi denen sey var ve kesinlikle cok gecerli bi durum. Arkadas super bi ornek vermis engin ipekoglu harbiden kötü hoca ama adanada nasio bi kimya tuttuysa yürüdü gitti takim. Bizde ise bu tam olarak mehmet birincide oluyor ama bazilarimiz israrla istemiyor adami. Kariyerine bakiyosun hic bir ozelligi yok gibi ama bize gelince sanirsin bu ligin cok üstünde bi hoca. Yani oyle guzel ve pozitif futbol oynatiyor bize gelince. E boyle hocalarin kiymetini bilmedikce yucel hoca gelir kimya tutmaz vs. Sonra verirsin bi cuval parayi yilmaz hocaya huseyin kalpara. Sonuc? Husran tabiki. Iki sene sonrada ic geciririz vay be huseyin hoca bizdeydi falan diye. Kisacasi transfer isini bilen adama yatıracaksın herseyi ben bilirim havasinda olmuyor. Sende en nihayetinde etten kemikten bi insansin. Super zeka dahi falan degilsin. Yani herseyin en mukemmelini bileceksin diye bi sart yok. Biz sana herseyi bil herseyin uzmani ol demiyoruz haddini bil yeter. Haddini bilmekte olumsuz manada kullanılmıyor burda zaten. Isi profesyoneline birak ama son soz yine sanaa ait zaten. Senin egolarina kurban gidiyor bu klup.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)