RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor
mehmet akyüz bizdeyken böyle özverilimydi acaba ? hepimiz hatta başta ben sövüyorduk. adam denizlide kendini buldu keza yücel hoca bizdeyken tatminkar oynatmıyordu aksine korkulan yürekler ağızda bir futbol izliyorduk. evet sonucu alıyorduk ama sıkıntılı süreçler geçirdik. kadro mühendisliği diye birşey var bu ülkede . hani belki oyunlardan bilirsiniz sinerjileri yüksek olan kişiler pozitif oluyordu . öyle anımsayalım. kadroyu kurarsın hoca da onun gibi olur süper olur işte. mesela çoşkun hoca gelsin çok istedim olmadı. adam adanaya gitti. şimdi adanayı görün. mesela adananın çıktığı sene engin ipekoğlu çok mu iyi bir antrenördü yoo değildi ama takımla uydu. bizde bu sene ne hoca ne de takım uyumu diye birşey yoktu. geçen sene ilk devre evet hoca ve takım uyumu süperdi başkan naptı anasıını belledi takımın. stoper gönderip stoper almak gibi saçma bir durum yoktur. özgür ne yaptı da gönderdin acaba ? yani bu durumlar bu değişkenler uzayıp gider. yarın ki maç için ben berabere diye düşünüyorujm
|