25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
02-03-2021, 17:11,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(02-03-2021, 16:12)Çotanax Wrote: Altay gibi sıradan bir takıma nasıl yeniliriz akıl alır gibi değil. 10 maç yapsak 8 ini biz alır, biri berabere biter birini de altay alırdı. Gittik kaybettik şeref yoksunlarına. Zaten skoru alınca da tek yaptıkları şey zaman geçirmekti. Altay futbol katili bir kulüp. Umarım hakkettikleri yere amatör kümeye dönerler.
Bu maç özelinde konuşacak olursak, serginho olmayacağı için galibiyeti unutalım. Beraberlik kafidir bizim için. Kaybetme olasılığımız da az değil. Sonuç ne olursa olsun şunu anlamak gerek. Yarış son haftaya kadar sürecek. Alttan gelen her zaman avantajlıdır yarışta, kovalama psikolojisi başkadır.
Ümraniye çok güçlü ve tehlikeli bir takım. Hakan keleş hocaya oyun planı anlamında güveniyorum. Oyun içi müdahaleleri ds yerinde olursa bu maçtan puan alırız.

Hakan Keleş'i sezon başından beri bende eleştiriyorum oyuncu değişikleri oyuna hamleleri konusunda ama Altay sırasından bir takım değil yahu Bandırma veya Eskişehire kaybetmedik herkes kendine gelsin lige çıkma konusunda tereddütüm yok şahsen bana göre sadece şampiyonluk işini biraz zora soktuk o da bu maçtan çıkacak olumlu sonuçla değişir karalar bağlamaya gerek yok ligin sonunda gülen biz olacağız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-03-2021, 17:30,
Sergio en az üç hafta yok diyorlar. Valla çok büyük kayıp bakalım napcağız. Samsun deplasmanına yetiştirseler bari
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
02-03-2021, 17:39,
Altay bence de boş takım değil ve potansiyellerinin çok altında gittiler sene başından beri. Osman çirkef mirkef ama oyun okuyabilen hoca. Bizi iyi analiz edip doğru oyunu kurdu. Ha, işin garip tarafı İzmir'de çok daha vasat oynayıp deplasmanlarda ise adeta bambaşka oynuyorlar. Kötü tarafı Samsuna ve İstanbula 3 puanı verip bizden puan çalmaları oldu.
Reply
02-03-2021, 18:28,
(02-03-2021, 17:39)bulancak28 Wrote: Altay bence de boş takım değil ve potansiyellerinin çok altında gittiler sene başından beri. Osman çirkef mirkef ama oyun okuyabilen hoca. Bizi iyi analiz edip doğru oyunu kurdu. Ha, işin garip tarafı İzmir'de çok daha vasat oynayıp deplasmanlarda ise adeta bambaşka oynuyorlar. Kötü tarafı Samsuna ve İstanbula 3 puanı verip bizden puan çalmaları oldu.

Jöle kafa falan derken adam bizim maça bir önceki maçtan döert beş oyuncuya kesik atıp risk alıp başladı.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
02-03-2021, 19:18,
Neyse biraz da maç analizi yapalım.

Ümraniye pis takım aynı Keçiören gibi, yedin mi bitti geçmiş olsun, eğer hoca dersine çalışırsa aslında zor maç değil, Ümraniye önde hem çok üretmeyen hem de yetenek anlamında kısıtlı takım ama kolay da yiyen takım değil, o zaman bizim önceliğimiz yememek olmalı.

Altay maçı aklıma geldikçe hala çıldırıcak gibi oluyorum, önde yetenkli takım zaten biz niye bu kadar arkada açık durduk anlamsız, yetenekli takım yakaladı mı cezayı keser, misal Samsun ve Istanbul da böyle, onlara karşı da boyle saçmalarsak geçmiş olsun, bana kalırsa hoca birincisi Altayın hem Keçiören hem de Altınordu maçlarına aldandı, ikincisi kamuoyunun oyun hakkındaki eleştirilerine kulak asıp hücum futbolu saçmalığına uydu, oysa puana ve galibiyete ihtiyacı olan onlardı, geride bekleyip iyi savunma yapıp, alan daraltsak istediğimizi alacaktık, neyse geçmiş olsun.

Ümraniye'de yemeyeceksin anahtar bu çünkü yersen Sergio'da yok zaten çok üretken takım değilsin geçmiş olsun artı Ümraniye dirençli takım.

Antremanları izlemiyoruz tabi ama hoca Marko ve Muhammede güvenmiyor bence, çünkü tras maçlarda bile Traore oyuna girerken bu ikili hep kulübede kaldı, hoca Eren'den vazgeçmez gibi ama Eren, Traore aynı anda sahada olursa bence sıkıntı yaşarız, ikisi de hem pres yapmıyor hem de Traore kanatta oynarsa Ümraniye sol beki çok rahat çıkar yani kafadan iki adam eksik mücadele edeceğiz, Muhammede tras maçlarda bile 5 dakka şans verilmediği için şu maçta ilk 11 ihtimali çok düşük.

Bireysel hata yapmazsak gol yemeyiz gibi, iyi savunup gerekirse anti futbolla kazanıp geleceğiz sonrası kolay
Reply
02-03-2021, 20:25,
https://www.instagram.com/p/CL2MeacL255/...sy431qnwtt

Şu kişiye acil ulasmaliyiz. Ben bir iki kişi buldum, mesaj attım, o kişiyse forma, fındık ne varsa yollayacağım, yeter ki bize bulaşmasın.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
02-03-2021, 20:40,
Bulaşmıs zaten
Reply
02-03-2021, 20:41,
Bundan sonra bulaşmasın. Ben ulaştım şimdi, yarın ne istiyorsa yapacam, yeter ki bizim maçlara oynamasın bundan sonra...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
02-03-2021, 20:41,
(02-03-2021, 20:25)chotanax Wrote: https://www.instagram.com/p/CL2MeacL255/...sy431qnwtt

Şu kişiye acil ulasmaliyiz. Ben bir iki kişi buldum, mesaj attım, o kişiyse forma, fındık ne varsa yollayacağım, yeter ki bize bulaşmasın.

Boş işler bu takım Bolu'da kazandı seneler sonra bende totem falan yapıyorum geyik olsun diye ama bu saatten totem falan hikaye bu saatten sonra şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-03-2021, 20:59,
Totemden ziyade gönül alma diyelim biz bu işe. Böyle masum talepleri yerine getirmek, birilerinin gönlünü yapmak genelde hoş sonuç verir. Adam para istememiş, forma istemiş, ben henüz kendime forma almadım ama bu arkadaşa alacağım inşallah.

Mesajıma cevap yazdı, ben öylesine yazdım, şanssızlığımı göstermek için yazdım, gerek yok formaya, rahatsız etmek istemem dedi. Ama yarın muhakkak arayın beni dedim. İnşallah arar yarın, yaparız gönlünü.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)