Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
17-09-2021, 13:38,
RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
taraftar gruplarının hepsi olmasa da bir kısmıyla sanırsam anlaşılmış .. atılan twit biraz da bunu belli ediyor. hayırlısı
Reply
17-09-2021, 13:44,
(17-09-2021, 13:38)semiko Wrote: taraftar gruplarının hepsi olmasa da bir kısmıyla sanırsam anlaşılmış .. atılan twit biraz da bunu belli ediyor. hayırlısı

en kritik grubun Kumyalı olduğunu düşünüyorum. Onlar dönmüyor sanırsam ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-09-2021, 13:54,
DOSTLAR BIZIM EN BÜYÜK HATAMIZ SON DAKIKA TRANSFERLERI LIGLER BASLAMIS OYUNCU ALIYORSUN BU GÜN YARIN SAHAYA SÜRÜYORSUN BU ALDIGIN OYUNCU GURUBU LIGLER BASLAMADAN EN AZ 2-3 HAFTA BERABER ANTREMAN YAPACAK BIRBIRINI TANIYACAK HANGI ARKADASIN SAHADA VEYA OYUNDA HANGI MEZIYETLERI VAR BILECEKKI ONA GÖRE PAS ATSIN ONA UYGUN HARAKETLER YAPSIN TAKIMDAKI OYUNCULARIN HIC BIRI BIRBIRINI TAM OLARAK TANIMIYOR AMA BEN INANIYORUMKI BU TAKIM IYI ISLER YAPACAK UYUM SORUNU ORTADAN KALKINCA BIRDE KONDISYONU 90 DK YA CIKARIRSAK TAKIM IYI OLUR BIZI YENEN TRABZON A BAKTIM BIZDEN COK ÜSTÜN DEGILDI ALANYA YA BAKTIM BIZDEN DAHA IYI DEGILDI
BIRDE BIZIM EN BÜYÜK SORUNUMUZ GOL YOLLARINDA YIRTICI OYUNCULARA SAHIP OLAMAMAMIZ BU GOL SORUNU SÖZÜLEBILIRSE BU TAKIM BIR COK ISLER YAPAR
INSALLAH BU HAFTA SEYTANIN BACAGINI KONYA MACINDA KIRARIZ VE KENDIMIZE GELIRIZ LIG COK UZUN UZUN ZAMANDIR BU LIGDE OYNAYAN RIZE NIN 1 PUANI VAR BASAKSEHIR KEZA PUANI YOK MILLETIN ÖVE ÖVE BITIREMEDIGI ADANA DEMIR IN 2 PUANI VAR
BU TAKIMIN TOPARLANACAGI VE ISTENILEN SONUCLARI ALACAGINA INANIYORUMMMMMMMMMMMMM
Reply
17-09-2021, 14:30,
Taraftar grubuyla anlaşmak nedir? Bu grupların da niyetini iyi görmüyorum ben. Kardeşim sen stada takım desteklemeye geliyorsun yönetimle ne işin var? Ya bir çıkarın var vermiyorlar derdin var ya da işine gelmiyor.
En sevmediğim şey takımların tribünlerini sahiplenmiş taraftar grupları.
Reply
17-09-2021, 14:43,
Herkes puantaja göre yorum yapıyor eminim ki bu takımın 4 maçından en fazla 2 sini izlemişlerdir, oynadığımız maçlarda mağlubiyeti hak eden taraf değildik kabul eksiklerimiz var ama bu lig premier lig değil ki şampiyonluk adayı takımlar hariç herkesin eksiklikleri var. 4 hafta atılan gol yok alınan puan yok ama 2 maç bariz hakem hatalarıyla puan kaybettik Kasımpaşa maçında uzaydan çekilen ofsayt çizgisi ile 0,000 bilmem kaç cm. ofsayta denk getirdiler, özellikle son maçımız Alanyaspor karşısında uzatmalarda verilmeyen penaltımız var bunları mazeret diye yazmıyorum takım puan alsa belki farklı reaksiyon verecek o açıdan yazıyorum, 4 maç sonunda gelinen nokta ortada baskı her maç artar inşallah bu hafta galip gelir ve ilerisi için umutlanırız.
İşin yönetim boyutuna gelirsek yıllar sonra gelen süper lig başarısını yapılan hatalarla mahvettiler, taraftar yerine seyirciyi tercih ettiler şimdi tekrar taraftar diyorlar iki kesimin arasındaki farkı anlayamayanlara cevap vermeye gerek yok.
YÜREKTEN!!!
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Reply
18-09-2021, 00:25,
(17-09-2021, 14:43)coto_zeki Wrote: Herkes puantaja göre yorum yapıyor eminim ki bu takımın 4 maçından en fazla 2 sini izlemişlerdir, oynadığımız maçlarda mağlubiyeti hak eden taraf değildik kabul eksiklerimiz var ama bu lig premier lig değil ki şampiyonluk adayı takımlar hariç herkesin eksiklikleri var. 4 hafta atılan gol yok alınan puan yok ama 2 maç bariz hakem hatalarıyla puan kaybettik Kasımpaşa maçında uzaydan çekilen ofsayt çizgisi ile 0,000 bilmem kaç cm. ofsayta denk getirdiler, özellikle son maçımız Alanyaspor karşısında uzatmalarda verilmeyen penaltımız var bunları mazeret diye yazmıyorum takım puan alsa belki farklı reaksiyon verecek o açıdan yazıyorum, 4 maç sonunda gelinen nokta ortada baskı her maç artar inşallah bu hafta galip gelir ve ilerisi için umutlanırız.
İşin yönetim boyutuna gelirsek yıllar sonra gelen süper lig başarısını yapılan hatalarla mahvettiler, taraftar yerine seyirciyi tercih ettiler şimdi tekrar taraftar diyorlar iki kesimin arasındaki farkı anlayamayanlara cevap vermeye gerek yok.
YÜREKTEN!!!

Kesinlikle katılmıyorum. Acemice goller yiyoruz. Organize atağımız yok. Orta sahada oynayan adamlar s2ine takmıyor takımı. Başı kopmuş tavuk gibi ordan oraya koşuyoruz. Âdeta ortada sıçan oynar gibi bi o yana bi bu yana koşuyoruz. Ligin en kötü takımıyız. Konya bizi çok rahat yener, bu maçtan sonra sonra hakan keleş yolcu. Kertin habu lafımı haburiyaSmile

Yönetim konusunda yüzde yüz haklısın.
Reply
18-09-2021, 02:06,
(16-09-2021, 20:34)heyulaanil28 Wrote:
(16-09-2021, 20:18)genoa28 Wrote: Kazanırız

İnşallah sezon başından beri bir arkadaş Trabzon maçından sonra çıkışa geçiyoruz diyordu Alanya maçından sonra gözükmüyor.

İçime öyle doğdu ama tabi ne olur sonuç bilinmez, Konya'nın mevcut kadrosu ile namağlup olması da süpriz biraz bence, kazanılmayacak maç değil, hem ilk gol hem de 3 puan olur inşallah.
Reply
18-09-2021, 09:51, (This post was last modified: 18-09-2021, 09:52 by Çotanax.)
Giresunspor Hakan Keleş'in babasının çiftliği olduğu için gol atmasak da olur. Tamam kolay iş değil, kadro vasat falan ama gol atamamak nedir mkk. Keleş'e sorsan şanssızlık der kendinde hata aramaz. Bence takımın adı Keleş'in çiftliği Giresunspor olarak değişsin. Cuk oturuyor.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
18-09-2021, 10:19,
https://www.youtube.com/watch?v=6zkrEYNcDcY

ulaaa idmana bak be . korner falan çalışıyorlar Smile çok iyi
Reply
18-09-2021, 11:13,
Bu arada konu dışı ama... Daha doğrusu tamda konumuz ama bugünün konusu değil..

Alanya maçı sonrası Zeki Yavru isyan edince basın sözcüsü de kendi çapında esip gürlemiş biraz. Yok efendim kimse Giresunsporun hakkını yiyemezmişmişmiş.. Ona öyle demeyelim de, Kimse Alabya karşısında hakkımızı yiyemez desen daha iyi. Zira Kasımpaşa maçında daha ağa babası hata yapılırken kimseden ses çıkmadı. Noldu karşında İktidarın takımı olunca yemedi galiba.. Çok pardon ama zaten o esip gürleme işini sen değil başkan yapacak, + şimdi değil Kasımpaşa maçından sonra ortalığı ayağa kaldıracak gündeme sokacaktı.  Başkan taraftarla uğraştığı kadar artık takımla da biraz haşır neşir olsa bari. Ayrıca ismin önünde ki GZT yi süs amaçlı kullanmak yerine tamda şimdi kullanacaktınız aslında.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)