Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
17-09-2021, 14:43,
RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
Herkes puantaja göre yorum yapıyor eminim ki bu takımın 4 maçından en fazla 2 sini izlemişlerdir, oynadığımız maçlarda mağlubiyeti hak eden taraf değildik kabul eksiklerimiz var ama bu lig premier lig değil ki şampiyonluk adayı takımlar hariç herkesin eksiklikleri var. 4 hafta atılan gol yok alınan puan yok ama 2 maç bariz hakem hatalarıyla puan kaybettik Kasımpaşa maçında uzaydan çekilen ofsayt çizgisi ile 0,000 bilmem kaç cm. ofsayta denk getirdiler, özellikle son maçımız Alanyaspor karşısında uzatmalarda verilmeyen penaltımız var bunları mazeret diye yazmıyorum takım puan alsa belki farklı reaksiyon verecek o açıdan yazıyorum, 4 maç sonunda gelinen nokta ortada baskı her maç artar inşallah bu hafta galip gelir ve ilerisi için umutlanırız.
İşin yönetim boyutuna gelirsek yıllar sonra gelen süper lig başarısını yapılan hatalarla mahvettiler, taraftar yerine seyirciyi tercih ettiler şimdi tekrar taraftar diyorlar iki kesimin arasındaki farkı anlayamayanlara cevap vermeye gerek yok.
YÜREKTEN!!!
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - by coto_zeki - 17-09-2021, 14:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)