STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
15-03-2022, 16:36,
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
Flavio'dan muhtemelen bu sezon verim alamayız artık. 5-6 hafta tedavisi sürer. Sonra kondisyon vs. derken sezon biter.
Reply
15-03-2022, 18:01, (This post was last modified: 15-03-2022, 18:02 by bulancak28.)
Flavio'nun olmaması kötü oldu, kesici orta alan işini iyi yapıyordu. Yerine oynayabilecek adamlardan Zeki sakat, Pelupessy gitti. Bu durumda heralde ya ikinci yarıdaki Chiquinho - Muhammed - Traore orta alanı ile Sergio Shapi kanatları yapacağız, ya da el mahkum Diabate oynayacak. Diabate kafasında bitirmiş vaziyette, ilk durumda da eğer Sergio tam verim vermeye başlamışken tekrar sola geçecek.
Reply
15-03-2022, 18:57,
Yine tahta kapanmış. Bu ne arkadaş biz süper lige çıkmasaydık. Amatörde soluğu alırdık herhalde Ali Eren sağolsun bir sene daha kalsaymış takımın kapısına kilidi vururmuşuz sevindirici taraf alacaklı kalmadı herhalde 2019 yılına kadar gelmişiz alacaklı listesinde.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
15-03-2022, 19:13,
https://www.giresunspor.com.tr/haberDeta...lmiyor/312
Bu ne ya?
Her başkan böyle geçmiş borçlarını isteyecekse Aziz Yıldırım vari 8 senelik başkanlık yapacak birisi gelsin; takımı borçsuz hale getirsin, geri kalan karları tek seferlik alsın. Sıkıldım bu borç meselesinden.
https://www.giresunspor.com.tr/haberDeta...ndirme/311
Flavionun bağlarında kopma yok, inşallah Altay maçına sağlıklı şekilde yetişir.
Reply
15-03-2022, 20:02,
Flavio eğer zedelenme ise 1-2 hafta, yırtık varsa 8-12 hafta.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
15-03-2022, 20:29,
Eğer bir hedefin varsa kötü oynadığın zamanda kazanmayı bileceksin hatta yeri geldiğinde hakemi de yenecesin. Dün akşam her ikisini birden yaptık. Son 2 haftadaki mücadele ve hücumda akıcılık yoktu. Tabi bunda Umut ve Muhammed'in çok kötü gününde olmaları etkendir. Özellikle Muhammed tüm hızlı hücumlarda el freni görevi gördü. O çıktıktan kısa süre sonra da 2. gol geldi zaten.  Bu maçta sezonun aksine nezaman istesek etkili olduk ilerde. Maçta ilk pozisyonu gole çevirdik. Sonrası malum Hakan hoca futbolu,  kontraatak dahil ileri çıkmak yasak, kalenin önüne otobüsü çek. Gerçi bu maç çok fazla boş orta yapmalarına rağmen tamamında savunma başarılıydı, çok elle tutulur pozisyon vermiyoruz derken çok gereksiz bir penaltı yaptırdı Perez. Gerçi 85 dk kendi yarı alanında oynayıp gol yememe ihtimali zaten söz konusu olamazdı, erkenden yediğimiz daha iyi oldu aslında. 1-1 den itibaren yine oyun üstünlüğünü ele aldık. ilk yarı biraz daha devam etse atardık sanırım. Ama 2. yarıya beklenmedik şekilde uyuşukluk vardı takımda. Sergio, Diarra ve Traore ikişer kişilik oynayıp dengelediler. Yoksa Gaziantep de çok iyi gününde olmamasına rağmen 2. yarıdaki o durgun halimizi bulmuşken içimizden geçerdi. Neyse Hakan hoca ilk kez oyuncu değişikliği konusunda ezbere gitmeyip oyunda kötü olanı yani Muhammedi çıkarıp yine hiç yapmadığı şeyi yapıp forveti ikiledi. Sonrasında gol de gecikmedi. Dediğim gibi nezaman biraz kıpırdansak zaten net üstünlüğü ele alabildik.

Hakem keşke Erol Bulut olsaydı. Eminim bukadar da kör göze parmak sokarcasına bariz taraf olmazdı. Yada mahalle maçları gibi hakemsiz oynansa oyuncular kendi kendilerine karar verseler eminim daha adil bir maç olurdu kavgasız gürültüsüz. Altay'ın komik bir penaltıyla kazandığı hafta bizim maçta böyle aleni sanki mesaj verircesine eyyamlı maç yönetmek pis kokular geldi ama neyse ipler kendi elimizde en azından. herşeyi geçtimde, Perez'in elini izlemeye gerek duymadan net bir şekilde görüpte, bizim 2. golde savunmada smaçlanan topta eli görmemesi çok net bir mesajdı sanki. Ama hakemin penaltıyı es geçtiği pozisyonun devamı gol oldu. İlahi Adaletin tam karşılığı bu olsa gerek.

Biletim olmasına rağmen maça neredeyse gidemiyordum. Hem hava muhalefeti hemde yol sorunu. İlçe belediyeleri neden duyarısz bukadar? Bir araç kaldırmak belediye bütçesine çokta koymaz heralde. Hadi haftasonu yada gündüz maçlarında neyse ama gece maçında özel aracın yoksa maça gitmek hikaye. Neyse son anda arkadaşlarında aracında yer bulduk gittik. Sağlık çalışanı olarak özel düzenlenen geceye gitmeyip maça giden birkaç azınlık fanatikSmile  Ama değdi be. Kazanıcamızı düşünüyordum ve o coşkuyu mutlaka stadda yaşamalıydım. Her türlü işkence idi bu havada ama herşeye değdi valla.
Reply
16-03-2022, 00:20,
(15-03-2022, 20:29)kerasus Wrote: Hakem keşke Erol Bulut olsaydı. Eminim bukadar da kör göze parmak sokarcasına bariz taraf olmazdı. Yada mahalle maçları gibi hakemsiz oynansa oyuncular kendi kendilerine karar verseler eminim daha adil bir maç olurdu kavgasız gürültüsüz. Altay'ın komik bir penaltıyla kazandığı hafta bizim maçta böyle aleni sanki mesaj verircesine eyyamlı maç yönetmek pis kokular geldi ama neyse ipler kendi elimizde en azından. herşeyi geçtimde, Perez'in elini izlemeye gerek duymadan net bir şekilde görüpte, bizim 2. golde savunmada smaçlanan topta eli görmemesi çok net bir mesajdı sanki. Ama hakemin penaltıyı es geçtiği pozisyonun devamı gol oldu. İlahi Adaletin tam karşılığı bu olsa gerek.

Yanlışım varsa düzeltin ama orada Antepli'nin elinden top sektikten sonra hakem penaltı vermek için düdüğü ağzına götürüyor ama top Chiquinho'nun önünde kalıyor. Orada gol olduktan sonra hakemin el hareketlerine bakarsanız "önce avantaj sonra da gol" işareti yapıyor. Hakemi savunmak için demiyorum, genel anlamda bence de rezaletti ama penaltıyı verecekti bize.
Reply
16-03-2022, 09:12,
(15-03-2022, 20:02)Pangal Wrote: Flavio eğer zedelenme ise 1-2 hafta, yırtık varsa 8-12 hafta.

zaten kaç haftadır sakat sakat oynuyordu . sinyal veriyordu. bence zedelenmenin derecesi fazladır. ben çok ümit beklemiyorum.
Reply
16-03-2022, 09:25,
Penaltı penaltıda hakem rezaletti.Takdir haklarını sürekli Antep'ten yana kullandı.2-3 pozisyonu bize verdi pozisyona girdik zaten karşı kalede.
25 numaralı oyuncularına bir tane sarı kart veremedi.Uyardı peşine 3-4 tane daha faul yapmıştır.
Balde'yi kimse beğenmemiş ama o oyuna girdikten sonra ileride top tutmaya başladık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-03-2022, 11:12, (This post was last modified: 16-03-2022, 11:29 by kerasus.)
(16-03-2022, 00:20)bulancak28 Wrote: Yanlışım varsa düzeltin ama orada Antepli'nin elinden top sektikten sonra hakem penaltı vermek için düdüğü ağzına götürüyor ama top Chiquinho'nun önünde kalıyor. Orada gol olduktan sonra hakemin el hareketlerine bakarsanız "önce avantaj sonra da gol" işareti yapıyor. Hakemi savunmak için demiyorum, genel anlamda bence de rezaletti ama penaltıyı verecekti bize.
Evet özellikle izledim pozisyonu özetlerden. El işaretine bakmadım ama pozisyon itibariyle Şikinyonun vuruş pozisyonu penaltıdan daha net bir pozisyon değil. Penaltının avantaja bırakıldığına da çok şahit olmuyoruz malum. Hakemin maç genelindeki tutumuna da bakarak, o penaltıyı vermeyeceğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam. Ha tabi gol olmuşken de çevir kazı yanmasın. Bu arada ekranlara geldimi bilmiyorum ama bilen bilir çekirdekçi tayfa denilenlerin bulunduğu batı tribünden sahaya girme girişimleri oldu 1-2 kişinin, hatta sahaya atılan şeyler oldu. Yani Kasımpaşa maçında da hakem net kötüydü ama böyle şeyler yaşanmadı hiç. çok daha fazla kişinin olduğu yani kalabalık maçlarda da keza böyle taşkınlık yaşanmadı ama dün akşam çok başkaydı hakem. 

(16-03-2022, 09:25)mvsr Wrote: Balde'yi kimse beğenmemiş ama o oyuna girdikten sonra ileride top tutmaya başladık.

Bunu herzaman söylüyorum ama malesef herkes aynı kafada. Balde bu lig için bitiriciliği zayıf tamam bunda herkes hemfikir. Artık ondan vurduğunu gol yapmasını beklemek anlamsız. Ama şu da bir gerçek ki, elimizde forvet yok. Doukara çoktan futbolu bırakmış öylesine takılıyor. Umut desen ilk yarı aynı Doukara gibi sahada dolaşıyordu son haftalarda çıkışa geçmişti ama dün yine berbattı. Balde ise asla ama asla vurdumduymazlık etmemiştir, oynadığı her dk tekmeye kafa uzatmaya devam eder. Ne yedek kalınca küser ne para alamıyıyorum diye kafasına takar. nezaman forma verirsen çıkar koşar. Dün özetlerde gördüm savunmada da çok önemli bir top çıkarmış, hatta onda da penaltı bekliyordu rakip oyuncular el diye itiraz ettiler. Muhammed çıkıp Balde girdikten birkaç dk sonra gol geldi. Balde oyundayken pozisyon etkinliğimiz daha fazla oluyor herzaman. ADS gibi kadromuz olup biz Balde'ye tahammül ediyor olsak eleştirenler sonuna kadar haklı. Yada Hatay gibi hücum oyuncularımız varken Baldeyi tercih etsek tamam ama biz Baldenin alternatifi Doukara mk daha hala eleştirmek neyin kafası çözemiyorum bir türlü.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)