STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
15-03-2022, 20:29,
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
Eğer bir hedefin varsa kötü oynadığın zamanda kazanmayı bileceksin hatta yeri geldiğinde hakemi de yenecesin. Dün akşam her ikisini birden yaptık. Son 2 haftadaki mücadele ve hücumda akıcılık yoktu. Tabi bunda Umut ve Muhammed'in çok kötü gününde olmaları etkendir. Özellikle Muhammed tüm hızlı hücumlarda el freni görevi gördü. O çıktıktan kısa süre sonra da 2. gol geldi zaten.  Bu maçta sezonun aksine nezaman istesek etkili olduk ilerde. Maçta ilk pozisyonu gole çevirdik. Sonrası malum Hakan hoca futbolu,  kontraatak dahil ileri çıkmak yasak, kalenin önüne otobüsü çek. Gerçi bu maç çok fazla boş orta yapmalarına rağmen tamamında savunma başarılıydı, çok elle tutulur pozisyon vermiyoruz derken çok gereksiz bir penaltı yaptırdı Perez. Gerçi 85 dk kendi yarı alanında oynayıp gol yememe ihtimali zaten söz konusu olamazdı, erkenden yediğimiz daha iyi oldu aslında. 1-1 den itibaren yine oyun üstünlüğünü ele aldık. ilk yarı biraz daha devam etse atardık sanırım. Ama 2. yarıya beklenmedik şekilde uyuşukluk vardı takımda. Sergio, Diarra ve Traore ikişer kişilik oynayıp dengelediler. Yoksa Gaziantep de çok iyi gününde olmamasına rağmen 2. yarıdaki o durgun halimizi bulmuşken içimizden geçerdi. Neyse Hakan hoca ilk kez oyuncu değişikliği konusunda ezbere gitmeyip oyunda kötü olanı yani Muhammedi çıkarıp yine hiç yapmadığı şeyi yapıp forveti ikiledi. Sonrasında gol de gecikmedi. Dediğim gibi nezaman biraz kıpırdansak zaten net üstünlüğü ele alabildik.

Hakem keşke Erol Bulut olsaydı. Eminim bukadar da kör göze parmak sokarcasına bariz taraf olmazdı. Yada mahalle maçları gibi hakemsiz oynansa oyuncular kendi kendilerine karar verseler eminim daha adil bir maç olurdu kavgasız gürültüsüz. Altay'ın komik bir penaltıyla kazandığı hafta bizim maçta böyle aleni sanki mesaj verircesine eyyamlı maç yönetmek pis kokular geldi ama neyse ipler kendi elimizde en azından. herşeyi geçtimde, Perez'in elini izlemeye gerek duymadan net bir şekilde görüpte, bizim 2. golde savunmada smaçlanan topta eli görmemesi çok net bir mesajdı sanki. Ama hakemin penaltıyı es geçtiği pozisyonun devamı gol oldu. İlahi Adaletin tam karşılığı bu olsa gerek.

Biletim olmasına rağmen maça neredeyse gidemiyordum. Hem hava muhalefeti hemde yol sorunu. İlçe belediyeleri neden duyarısz bukadar? Bir araç kaldırmak belediye bütçesine çokta koymaz heralde. Hadi haftasonu yada gündüz maçlarında neyse ama gece maçında özel aracın yoksa maça gitmek hikaye. Neyse son anda arkadaşlarında aracında yer bulduk gittik. Sağlık çalışanı olarak özel düzenlenen geceye gitmeyip maça giden birkaç azınlık fanatikSmile  Ama değdi be. Kazanıcamızı düşünüyordum ve o coşkuyu mutlaka stadda yaşamalıydım. Her türlü işkence idi bu havada ama herşeye değdi valla.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK - by kerasus - 15-03-2022, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)