TFF1.Lig 2.Hafta : Giresunsporumuz 3-0 Adanaspor
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: TFF1.Lig 2.Hafta : Giresunsporumuz 3-0 Adanaspor
(21-08-2017, 13:18)kerasus Wrote: adana dan harbi tırsmaya başlamıştım valla. maçıda izleyemedik ama savunma ve anılın hatasız oynadığını duymak en az galibiyet kadar sevindirdi. bide çok önemli bir maçı böyle güzel oyun ve çok net skorla kazanmak müthiş. işte şimdi havaya girmeye başladım diyebilirim. istanbul maçını kazanırsak sonrası seriye bağlayabiliriz.

Istanbulspor maçını alırsak sen  gör eskişehir maçında şenliği rekor kirariz cezalarda bitti
Derelili çotanak
21-08-2017, 17:53
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Hocayi tebrik ediyoruz da, ne kadar ekmek o kadar kofte yani. Onceki senelerde hangi kadroyla oynayacaktik hucum futbolunu?
21-08-2017, 18:18
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(21-08-2017, 18:18)yirmisekiz Wrote: Hocayi tebrik ediyoruz da, ne kadar ekmek o kadar kofte yani. Onceki senelerde hangi kadroyla oynayacaktik hucum futbolunu?

Hücum futbolu falan tamamen hocanın oyun anlaşıyla alakalıdır. Al işte Aykut hoca Feneri bile çalıştırsa hiçbir zaman hücumcu bir hoca olmadı. Keza bizde mehmet birinci 3 kez çalıştı hiçbirinde de al şu kadroyu oynat denmedi. hepsinde de leş denecek kadrolar verildi eline ama hep hücum oynattı. ne kadar ekmek okadar köfte olayı, sonuca yansıtmak konusunda devreye giriyor. Mesela 1.lige çıkınca mehmet hocayla devam ettik ve her maç bariz şekilde galibiğyeti hakeden biz olurduk rakibe göre. ama bitürlü o aradığımız golü bulamıyorduk. ama elin oğlu gelip vurup gidiyordu işte. sonunda hocayı yolladık.
21-08-2017, 22:31
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(21-08-2017, 22:31)kerasus Wrote:
(21-08-2017, 18:18)yirmisekiz Wrote: Hocayi tebrik ediyoruz da, ne kadar ekmek o kadar kofte yani. Onceki senelerde hangi kadroyla oynayacaktik hucum futbolunu?

Hücum futbolu falan tamamen hocanın oyun anlaşıyla alakalıdır. Al işte Aykut hoca Feneri bile çalıştırsa hiçbir zaman hücumcu bir hoca olmadı. Keza bizde mehmet birinci 3 kez çalıştı hiçbirinde de al şu kadroyu oynat denmedi. hepsinde de leş denecek kadrolar verildi eline ama hep hücum oynattı. ne kadar ekmek okadar köfte olayı, sonuca yansıtmak konusunda devreye giriyor. Mesela 1.lige çıkınca mehmet hocayla devam ettik ve her maç bariz şekilde galibiğyeti hakeden biz olurduk rakibe göre. ama bitürlü o aradığımız golü bulamıyorduk. ama elin oğlu gelip vurup gidiyordu işte. sonunda hocayı yolladık.

aynen öyle. Hücum oynamak mantalite işidir. Elinde uygun kadro olsun veya olmasın içinde hücum futbolu yoksa oynatmazsın.
Kerasus'un verdiği örnekler güzel. İlk çıktığımız sezon erkan sözerinin zamanında puantaj olarak daha başarılı olsakta ben birincinin oynattığı o 7 haftalık futboldan daha zevk aldığımı farkettim. Erkan Sözerinin elinde imkanlar vardı balkes ve ads'de orda oynattı mı hücum futbolu. Bizdeki anlayışın aynısıydı.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-08-2017, 22:49
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Ben de diyorum ki tamam hoca dogrusunu galiyor ama elinde de malzeme var yani. İlk kez ben burdayim diyen bir kadromuz oldu. Tabi ki belkide su an takimin basinda Yucel İldiz olsa kabiz futbol anlayisi devam ediyor olabilirdi
21-08-2017, 23:05
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(21-08-2017, 23:05)yirmisekiz Wrote: Ben de diyorum ki tamam hoca dogrusunu galiyor ama elinde de malzeme var yani. İlk kez ben burdayim diyen bir kadromuz oldu. Tabi ki belkide su an takimin basinda Yucel İldiz olsa kabiz futbol anlayisi devam ediyor olabilirdi

orası öyle tabiki. elinde kadro olmasa yine hücum etmeye çalışır ama belki adam akıllı pozisyona bile giremeden maç biterdi. dolayısıyla bizde şuan burada pembe tablolar çizemezdik. yok ahmet çok kötü yok mehmetle sezon bitmez hüseyin nasıl futbolcu olmuş ali modern futbola tepki olarak doğmuş falanca yorumlar yapıyor olurduk. hem başkanın çok istediği, hem iş yapacak kadro, hemde buna göre bir hoca. bu üçü 1. lig tarihimizde ilk kez bir arada bulunuyor.
21-08-2017, 23:24
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(21-08-2017, 23:24)kerasus Wrote:
(21-08-2017, 23:05)yirmisekiz Wrote: Ben de diyorum ki tamam hoca dogrusunu galiyor ama elinde de malzeme var yani. İlk kez ben burdayim diyen bir kadromuz oldu. Tabi ki belkide su an takimin basinda Yucel İldiz olsa kabiz futbol anlayisi devam ediyor olabilirdi

orası öyle tabiki. elinde kadro olmasa yine hücum etmeye çalışır ama belki adam akıllı pozisyona bile giremeden maç biterdi. dolayısıyla bizde şuan burada pembe tablolar çizemezdik. yok ahmet çok kötü yok mehmetle sezon bitmez hüseyin nasıl futbolcu olmuş ali modern futbola tepki olarak doğmuş falanca yorumlar yapıyor olurduk. hem başkanın çok istediği, hem iş yapacak kadro, hemde buna göre bir hoca. bu üçü 1. lig tarihimizde ilk kez bir arada bulunuyor.

Nitekim bunu geçen sene Metin Hoca, o zaman ki adıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da iken fark etmiştim. Elinde hücum yönünden pek yeterli olmayan bir kadro olduğu için hücum futbolu orada işlemedi. Aynı şekilde iki sene evvel Göztepe'de de aynısı yaşandı (gerçi orada Metin Hoca bayağı bir kişi ile sorun yaşayıp kadro dışı bıraktı diye hatırlıyorum, inşallah o durum burada olmaz). 

Elinde yeterli imkan olunca hoca Eskişehir'i ve sevgili komşumuzu üst lige çıkarttı.
22-08-2017, 00:06
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Hucüm hattımız ve orta saha sahamız 2 haftadır iyi ama acı bir gerçek var ki kadro derinliğimiz yok ligte 24 kişi ile kadro derinliği en az 3.takımız. Bu 24 kişiden Ali Aydın,İsmet Kavuştu,Volkan Okumak ve Jonesi çıkar 20 kişilik kadromuz var.Allahtan Türkiye kupasında gruplar kaldırıldı mazallah birşekilde gruplara kalsak kupa maçlarına çıkaracak 11 de sıkıntı yaşardık.Örneğin bir recep sakatlansa alternatifi yok, dodo veya dimitriden biri sakatlansa yerleri doldurulamaz.Stoper mevkisini zaten söylemeye gerek yok. Bu takıma acil 2 stoper,1 ön libero, 1 de on numara mevkisinde oynayacak oyuncu lazım,eğer sezonu sıkıntısız tamamlamak istiyorsak bunlar şart.
(This post was last modified: 22-08-2017, 12:04 by cotanak88.)
22-08-2017, 11:36
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Vallahi maçların hepsini izledim bizden iyi takım yok kadro derinligi yaparsak superlig uzak degil
Derelili çotanak
22-08-2017, 12:40
Reply
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
(22-08-2017, 12:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Vallahi maçların hepsini izledim bizden iyi takım yok kadro derinligi yaparsak superlig uzak degil

Aksam umraniye bolu macini izledim. Bu belediye takimlarini izlerken insan ifrit oluyor. Olimpiyattaki yenildigimiz mac aklima geldi. Bir gol attilar yattilar uzerine. Bu tip rakiplerle oynarken ilk golu sen atican sonra debelenip durursun. Recep yerine fatih atik kullaniyor hoca. Hoca zaten isareti yakti kadro derinligimiz yok diyerek. Stoperde zaten eksiğiz ilaveten on liberoya kenarda bekleyecek bir oyuncu ve yabanci bir 10 numara ihtiyacimiz var gözüküyor.
22-08-2017, 12:57
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)