(04-11-2018, 03:19)emre_1466 Wrote: Bu noktada sadece başkana suç atmak kolaya kaçmak olur. Burada yazılanlar dün gibi aklımda. Fazla değil bir sene öncesinde Mehmet Akyüz için yazılanlara bakabilirsin.
bu klübü kim yönetiyor? sadece başkan değilmi? öyleyse kimi suçlayabiliriz olumsuz şeylerde? evet geçen sene olumsuz yorum yapanlar arasında bende vardım. Ee yani şimdi mehmet akyüzün gönderilmesinde benim payım var öylemi? Peki şampiyon oluncada "kerasus" sayesinde şampiyon olduk onun forumdaki destek mesajları olmada şampiyon olamazdık diyecekmisin? veya birinci zamanındaki şampiyonlukta giresun kamuoyu benden mi bahsetti yoksa başkan bozbağın başarısındanmı? elbetteki bozbağ. yani başarı olursa bozbağ başarısz olursa herkes. valla dostum yok öyle bir dünya. klübü yöneten kimse her türlü olumuszluk ona yazar. hani klüp binasının önünden geçerken ayağım takılsa yine bozbağ dan bilirim ben. başkanlık demek sadece ben olmazsam klüp batardı bilmemne diye övünmekle olmaz.
başkan olmak demek öncelikle "yönetme kabiliyeti" gerektirir. buda elbette kriz anlarında gerekli hale gelir. mesela geçen sene o dönem m.akyüz bizzat hatırlıyorum alanya deplasmanında rövanşta kasten golü atmadığı pozisyon vardı. o sıralar bariz şekilde belliydi, adam oynamıyordu yani. peki neden oynamıyor? yeşil rengi sevmiyorda takımda yeşil beyaz renklere sahip diyemi gıcık olduda oynamıyor? denizli deplasmanında son saniyede galibiyeti getiren golü atan adam nolduda bilerek gol atmayacak duruma geldi? senin benim burdakilerin bunu çözme ihtimali yok. biz taraftarız ve desteklemek dışında elimizden bişey gelmez. (desteklemek derken başkanı değil sadece ve sadece giresunsporu). biz sadece gördüğümüz şeyi yazmak dışında elimizden bişey gelmez. ve öyle yaptık, gördüğümüzü yazdık sadece. ama başkan yani bu klübü yöneten kişi klüp içinde bir sorun varsa pekala bunu ortaya çıkarabilir ve sorunu çözebilir. ama bozbağ bunu yapamadı. en basit şeyi yaptı daleyi ve akyüzü yolladı. ha yerini doldursan ve bu takım kadığı yerden golleri atmaya devam etse eyvallah iyi yapmış deriz. geçen sene 2. yarı çıkışa geçip şampiyon olsak kimse bugün mehmet akyüz bizdeydi... demezdi. en fazla "bu hibinne de bizde bi tarafı kalktı şimdi nasılda atıyor, beter olsun yavvuşak" der geçersin. çünkü umrunda olmaz hangi takımda kaç gol attığı. ama hem onu yollayıp hemde daha beter hale düşersen şimdi arkasından bakakalırsın mlesef.