21.Hafta | Giresunsporumuz 1 - 1 Ümraniyespor
11-02-2019, 12:57,
RE: 21.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
(11-02-2019, 12:28)kerasus Wrote:
(11-02-2019, 11:30)cotanak88 Wrote: Yönetim giresunluları stada davet ediyorda en azından şehiri havaya sokmak için de birşey yapsa fena olmaz mesela meydanda müzikli bir stand açsa ufak hediyeler dağıtsa en azından küçük bayraklar çocuklar için, belediye sürekli anons verse, caddeye bayrak asılsa bunlar ufak şeyler ama etkili olabilir şeyler şu an giresunlu tamamen futbolu unuttu insanlara bişeyleri hatırlatın artık geç olmadan.

yönetim derken? trabzonspor yönetimi bizim maç için neden etkinlik yapsınki taraftar çekmek için. ordu zaten kendi haline yansın. Rize desen aramız limoni. Farkındaysan Giresunspor yönetimini ihtimaller arasında bile saymadım  Big Grin
ironi yapıyorsun anladık ama şakası kalmadı artık bu işin eskişehirin çocukları sırf o stadın atmosferiyle maç kazanıyor dışarda 4-5 yiyorlar tabi bir eskişehiri giresunla nufus açısından kıyaslama yapmak doğru olmaz ama en azından 5-6 bin kişiye oynasak belki bir etkimiz olur. Her hafta bende kızıyorum ediyorum ama iç saha maçını kaçırmıyorum şans eseri bir mucizeyle çıktık şu lige ama bu sefer düşersek toparlanmamız çok zor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 21.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor - by cotanak88 - 11-02-2019, 12:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)