(26-02-2020, 18:55)maicon_28 Wrote: abi devre arası iyi yabancı ve iyi yerli alan takım şampiyon olur, playoff yapar
devre arası 8 tane çöp alacağıma
3 veya 4 tane sağlam alırım
Bu durum süper ligde de geçerli. Gs, Ts zaten iyi ama eksik olan kadrolarına nokta atışı takviyeler yaptılar. Durum ortada
Ertuğrul Şenlikoğlu, Veysel Karani, İshak Doğan kim abi bunlar
Performansı kötü veya iyi olsun farketmez Milinkovic dişe değer transfer.
Yakın dönemde sanırım 4-5 sene önce en iyi geçirmiştik devre arasını. İsmail Haktan, Ziya, Vedat Bora, Bruno Alves falan almıştık. Tutmayan oldu, şanssızlık oldu ama güzel hamlelerdi.
Ertuğrulun soyismi tesadüf isim benzerliği değil heralde? Yani neden transfer edildiği ortada. Ha niye aldınız da demiyorum. Asıl skandal şunu transfer yaptık diye medyanın önüne çıkarmakta. Ayrıca üst lige çıkmak istemediğimiz artık ayan beyan ortada olduğuna göre, diğer transferlerde belli işte maksat transfer yapıyor görüntüsü vermek. bi noktadan sonra sanırım hakan hocanında kulağına üflenmiş bişeyler. oda hem kadro olarak hem oyun planı olarak saçmalamaya başladı.
bu arada gs bilmem ama ts ben bildim bileli ilk kez iddialı olabilecek kadrosu var. el freni görevini yürüten ünal hocayıda şutlayınca potansiyeli ortaya çıktı resmen.