2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Öncelikle forma reklamından bahsedeyim DOMİNİK RACİ ve ÜNAL DİKBAŞ efsanelerinin yer verilmesi güzel olmuş..
Transfer diyeceğimde ortada bir şey olmadığı için yazacak birşey yok..balic flavio geliyormuş..Flavio haberi güzel balic de bu yoklukta iyi diyelim..Onurcan birinci kaleci olacak diyorlar nedense ben onurcana çok güvenemiyorum çok iyi oynadığı maçlar var ama tipik çizgi kalecisi profilinden uzaklaşamadı..Yan toplar zayıf okanda olduğu gibi..yedeklemeside erkan anapa???süperlig için zayıf...Takımın kurtuluşu kiralıklara kaldı...Sonumuz Allah a kaldı..hadi hayırlısı
Derelili çotanak
13-07-2022, 11:19
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(13-07-2022, 11:19)sokakbaşımeyhane Wrote: Öncelikle forma reklamından bahsedeyim DOMİNİK RACİ ve ÜNAL DİKBAŞ efsanelerinin yer verilmesi güzel olmuş..
Transfer diyeceğimde ortada bir şey olmadığı için yazacak birşey yok..balic flavio geliyormuş..Flavio haberi güzel balic de bu yoklukta iyi diyelim..Onurcan birinci kaleci olacak diyorlar nedense ben onurcana çok güvenemiyorum çok iyi oynadığı maçlar var ama tipik çizgi kalecisi profilinden uzaklaşamadı..Yan toplar zayıf okanda olduğu gibi..yedeklemeside erkan anapa???süperlig için zayıf...Takımın kurtuluşu kiralıklara kaldı...Sonumuz Allah a kaldı..hadi hayırlısı

kaleci rotasyonunda da göktanı göndermişler. sezon başında kaleci kampına gittiği için gönderildiği söyleniyor. 
öyle ise çok çok kötü olmuş. 
umarım göktan eynesile falan gider.
13-07-2022, 11:48
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
(13-07-2022, 10:34)semiko Wrote: labyad üf yani Smile bu arada ben hakan hocayı az çok çözdüm.
belirli bir anlayışı var ona göre oynatmak istiyor. gençleride rotasyonda oynatmak istiyor.
sonuçta yerli zorunluluğu var bir yerden tutup parlatmanın peşinde.

Hocam ligde tutunmaya çalışan bir takım için çok iddaalı şeyler biz ajaxmıyız genç parlatma peşine düşelim, bu sene umarım ümraniye, ,istanbul  erkenden paket olurlar ! göktanı sırf kaleci eğitimine katıldı diye gönderilerse kocaman bir yazıklar olsun en üstünden en altına kadar,  ismail hoca orayı kapattı böylesi değerli adamları üzüyoruz, ortada elle tutulur bir transfer yok hala bizim yöneticiler şunu çözemedimi anlamadım bi kaç yıldız isim bile binlerce forma sattırıyor bknz Ankaragücü 3 tane adam getirdi millet deli gibi ürün bekliyor ha keza ts ölçü tabiki değil ama bi yerden de başlamak lazım 35-40 bin forma ve kombine satıldığı söyleniyor ha keza tipik taraftar topluluğu olan anadolu takımları bile şu dönemde ürün satışına endeksli işler yapıyor ben istanbul organizasyonlarını bir isme verdiler çok sevindim tanımam ama gördüğüm kadarıyla Giresun aşığı maddi manevi dolu bir isim ve on numara projeleri var, istanbuldan çok iyi şeyler çıkabilir önümüzdeki sene yıllardır diyorum biz bu tarz insanları dahi gönlünü alamıyoruz ankarada yıllar önce tanıştığımız arşiv üzerine elinde süper belgeler olan murat hocamız vardı o da ha keza yönetim tarafından gözardı edildi biz anca siyasi destek yok bak elimizdekini aldılar ağla ağla bu kulüp böyle yönetilmeyi hak etmiyor ! 
bu ligde 500-600 bin eurolara oyuncu bulup ya tutarsa ile ligde yol alınmaz, müfettişler ne açıklayacak onu da meraktayım !
Başkentten !
13-07-2022, 12:08
semiko Offline
Posting Freak

(13-07-2022, 12:08)turkuaz_0628 Wrote:
(13-07-2022, 10:34)semiko Wrote: labyad üf yani Smile bu arada ben hakan hocayı az çok çözdüm.
belirli bir anlayışı var ona göre oynatmak istiyor. gençleride rotasyonda oynatmak istiyor.
sonuçta yerli zorunluluğu var bir yerden tutup parlatmanın peşinde.

Hocam ligde tutunmaya çalışan bir takım için çok iddaalı şeyler biz ajaxmıyız genç parlatma peşine düşelim, bu sene umarım ümraniye, ,istanbul  erkenden paket olurlar ! göktanı sırf kaleci eğitimine katıldı diye gönderilerse kocaman bir yazıklar olsun en üstünden en altına kadar,  ismail hoca orayı kapattı böylesi değerli adamları üzüyoruz, ortada elle tutulur bir transfer yok hala bizim yöneticiler şunu çözemedimi anlamadım bi kaç yıldız isim bile binlerce forma sattırıyor bknz Ankaragücü 3 tane adam getirdi millet deli gibi ürün bekliyor ha keza ts ölçü tabiki değil ama bi yerden de başlamak lazım 35-40 bin forma ve kombine satıldığı söyleniyor ha keza tipik taraftar topluluğu olan anadolu takımları bile şu dönemde ürün satışına endeksli işler yapıyor ben istanbul organizasyonlarını bir isme verdiler çok sevindim tanımam ama gördüğüm kadarıyla Giresun aşığı maddi manevi dolu bir isim ve on numara projeleri var, istanbuldan çok iyi şeyler çıkabilir önümüzdeki sene yıllardır diyorum biz bu tarz insanları dahi gönlünü alamıyoruz ankarada yıllar önce tanıştığımız arşiv üzerine elinde süper belgeler olan murat hocamız vardı o da ha keza yönetim tarafından gözardı edildi biz anca siyasi destek yok bak elimizdekini aldılar ağla ağla bu kulüp böyle yönetilmeyi hak etmiyor ! 
bu ligde 500-600 bin eurolara oyuncu bulup ya tutarsa ile ligde yol alınmaz, müfettişler ne açıklayacak onu da meraktayım !

iddaalı birşey söyleyeyim. bu sene giresunspor tarihinin en fazla formasını satacak. 

bütün ürünler güzel ve kullanışlı. burada ekmek var. yürümek lazım. bizim halkımız kullanacak ürüne aç transfer geldi diye ürün almaz şahsen kendim ve tanıdıklarım adıma konuşuyorum. 

ben isterim takımın eşofman takımı olsun tişörtü olsun masaya koyacağım kalem defter bilimum ürün olsun isterim ..
13-07-2022, 13:19
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(11-07-2022, 15:10)genoa28 Wrote:
(11-07-2022, 13:52)mvsr Wrote: Uruguay’lı defans oyuncusu Ramon Arias ismi çıktı gündeme.

Şöyle kule gibi bir stoper alamadık, bu eleman da 1.80, stoper için biraz kısa boyu, bir de sürekli takım değiştirmiş ama severiz Güney Amerikalıları gelsin.

Diarra hâlâ boşta yalnız, o kadar talibi vs var dendi ama henüz kulüp bulamamış.

Recep Ulunun yazdığına göre Flavio ile de tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Muhtemelen Istanbul takımlarının kampının bitmesini bekliyoruz, bu hafta gaza basmak lazım, özellikle ön taraf felaket şuan, 3-4 nokta adam almak lazım ön tarafa, üstüne ilgilendiğimiz stoper, Flavio ve as kaleci işini halledersek az buçuk adama dönecek takım.

Diarra ile tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Diarra, Arias, Ismail, Falvio, Parmak, Bajic ile anlaşırsak az buçuk takıma benzeyip savunma ve orta saha işini hallediyoruz ama ön tarafa kanatlara ve 10 numaraya kalite almak lazım, geçen sezonki gibi ön tarafta yine geç kalıyoruz.
13-07-2022, 13:54
semiko Offline
Posting Freak

(13-07-2022, 13:54)genoa28 Wrote:
(11-07-2022, 15:10)genoa28 Wrote:
(11-07-2022, 13:52)mvsr Wrote: Uruguay’lı defans oyuncusu Ramon Arias ismi çıktı gündeme.

Şöyle kule gibi bir stoper alamadık, bu eleman da 1.80, stoper için biraz kısa boyu, bir de sürekli takım değiştirmiş ama severiz Güney Amerikalıları gelsin.

Diarra hâlâ boşta yalnız, o kadar talibi vs var dendi ama henüz kulüp bulamamış.

Recep Ulunun yazdığına göre Flavio ile de tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Muhtemelen Istanbul takımlarının kampının bitmesini bekliyoruz, bu hafta gaza basmak lazım, özellikle ön taraf felaket şuan, 3-4 nokta adam almak lazım ön tarafa, üstüne ilgilendiğimiz stoper, Flavio ve as kaleci işini halledersek az buçuk adama dönecek takım.

Diarra ile tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Diarra, Arias, Ismail, Falvio, Parmak, Bajic ile anlaşırsak az buçuk takıma benzeyip savunma ve orta saha işini hallediyoruz ama ön tarafa kanatlara ve 10 numaraya kalite almak lazım, geçen sezonki gibi ön tarafta yine geç kalıyoruz.

diarra arias gelirse perez gider gibime geliyor. arias da perez minvalinde bir stoper iş görür türkiye'de . 
ismail köybaşı Big Grin ya abi bilmiyorum iş yapar mı yapmaz mı ama 2 tane kör ( bana göre ) sol bektense aziz derim ben  . 
bajic için biri set oyunu için ideal demişti. 
ben umutun banko oynaması taraftarıyım yedek kalan yabancı ise gelişime açık olan yabancı olsun isterim burada bajic ne kadar ücret alacak o da önemli .
flavio parmak traore orta sahası iyi gider parmak bir tık önde oynar biraz daha iyi olur. kayseride geride olmuştu biraz bence kendini önde daha iyi gösteriyor. 
muhammed i de çekebilirsek o bölge çok iyi rahatlar. 
muhammed doğancan vefa kanatları rahmetullah ile varol yedekler forveti de mert han . 
sanki takımı kurduk he Big Grin onurcana okeyim ama perez kalırsa
13-07-2022, 14:06
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Umuta transfer görüşmeleri için izin verilmiş, santrafor almadan oyuncusunu gönderen takıma Giresunspor denir
13-07-2022, 16:50
semiko Offline
Posting Freak

aga durum demekki o kadar da kötü ya .
umutun sanırsam yıllık maliyeti ve az da olsa bonservis miktarı bize iyi gelecek galiba. ulan 3 e 5e kaldık anasını satıyım.
13-07-2022, 17:41
semiko Offline
Posting Freak

Bajic kiralık geliyormuş. gelmesin Enis destanı kirala daha iyi.
Giresunsporgazete de maşallah bir öyle bir böyle.
13-07-2022, 19:28
Pangal Offline
Senior Member

Umutun çocuğu olacak yanılmıyorsam o yüzden devam etmek istemediği konuşuluyordu. İstanbul takımları veya ankaragücü yapmak isteyecektir tahminimce.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
13-07-2022, 19:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)