bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-07-2022, 13:08)kty28 Wrote: (23-07-2022, 11:42)123456 Wrote: (23-07-2022, 07:31)semiko Wrote: (22-07-2022, 19:11)kty28 Wrote: https://m.haberturk.com/giresunspor-bask...79458-spor
şimdi burada sorun perezin kafası.
adamı göndericez diye konuştuk şimdi kalacak diyor. bu adam sezon sonu biten sözleşmesini uzatır mı ?
serginho perez bunlar sezon sonunda beleşe gider . bizde götümüze baka baka alt lig yolunu gözleriz
Çıkış maddeli sözleşmeler ile ikna etmek lazım daha şimdiden paraya dönecek adamları. Atıyorum yurt içi çıkış 2 milyon yurt dışı çıkış 1.5 milyon avro gibi. Gel gelelim işte zor bela parasını ödediğin adamı buna ikna etmek zor
Durun hele önce bir ligde kalalım uşaklar
Flavio Arabistan'a gitmiş; en azından bize rakip olmayacak. Umut Nayir de Göztepe diyorlar bu gerçek olursa en azından başkanın dediği bir maddede tutarlılık görmüş oluyoruz: Bizden herhangi bir süper lig takımına giden oyuncu var mı?
Türkiye'ye gelip sonra giden oyuncunun geri dönmediği görülmemiştir, seneye Eyüp falan çıkar alır Flavio'yu.
Kadro felaket, geçen sene bile zar zor gol atıyorduk bu sene nasıl atacağız hiç bilmiyorum. Parasızlıktan oyuncu alınmıyor, gelen oyuncu para alamıyor. Diarra geri dönecek falan diyorlardı oradan da ses soluk yok.
Fena bir sezon bekliyor gibi bizi. İşin doğrusu bu zihniyetle de ne bu sene, ne de kalırsak diğer senelerde de süper ligde hiçbir cacık olacağımızı düşünmüyorum. Para olmadan bu çark dönmez, yeni futbol düzeni ne yazık ki böyle. Paralı, sermayeli belediye takımları dolduruyor her tarafı. Artık o eskilerin bol anadolu takımlı süper lig düzeni 1.ligde, 2.lig kırmızı beyaz grupta olacak.
|
|
| 23-07-2022, 15:00 |
|
|