2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(30-08-2022, 16:55)ensonüye Wrote: Jorman Campuzano, bir yıllık kiralanmış ama herhangi bir satın alma bedeli şu an için göremedim kaynaklarda ben.

Oyuncunun gelecek sene sonunda sözleşmesi biteceği için kiralık gelmesi için sözleşmesini yenilemesi gerekiyormuş, satın alma opsiyonu ile teklif yapılmış diyor yabancı kaynaklar.
31-08-2022, 02:19
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
anlamadığım bir şey biz oyuncu alamayız ki Big Grin paramız yok neden opsiyon koyduruyoruz.
sainz bizde sanırsam mejia kiralık mesela . opsiyon var diyorlar.
adam iyi oynar kaçarsa ? ne kadar bu opsiyon mesela. geçen sene shapi de 5 milyon euro du Big Grin
31-08-2022, 08:46
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(31-08-2022, 08:46)semiko Wrote: anlamadığım bir şey biz oyuncu alamayız ki Big Grin paramız yok neden opsiyon koyduruyoruz.
adam iyi oynar kaçarsa ? ne kadar bu opsiyon mesela. geçen sene shapi de 5 milyon euro du Big Grin

Benim de anlamadığım, içinden çıkamadığım bir çelişki var. Şimdi tane tane Bilale anlatır gibi anlatayım durumu...

Bizim elimizde bir ön libero vardı zaten. Geçen seneden beri takıma alışmış formunun zirvesinde ve de her geçen gün değerini aretıran üstelik yaşı da uygun bir oyuncu; Traore. Amma velakin biz bu adamı yok fiyatınaelden çıkardık. Sebep? Zaten son senesi olduğu için sene sonu bedava gidecekti. Onun yerine ise kağıt üzerinde çok iyi denebilecek bir oyuncu alıyoruz. Buraya kadar normal görünüyor. Da madem sene sonu bedava gitmesinden iyidir diye yok pahasına eldekini çıkarıyoruz. Peki tek derdimiz sene sonu kazanacağımız para ise, ne diye kiralık oyuncu alıyoruz? Kiralık getirdiğimiz Campuzano'dan  para kazanacağımızı düşünüyor olamaz değilmi? Kiralık oyuncu da zaten sene sonu valizini alıp çıkacak. E madem derdimiz sene sonu bedava gidip gitmemesi değilse, o halde ne diye takımın belkemiğini satıyoruz? Tamam yerine gelen oyuncu da iyi görünüyor ama sonuçta farklı kıtadan gelen adam. Hiçbir şekilde uyum sorunu yaşamayacağı ve önümüzdeki ilk maçtan itibaren tam kapasite verim alabileceğimizin garantisi var mı? Varsa bile geçen Kayseri maçını da geri getirecek mi? 6 puanlık maç ve biz maçı kaybettiğimiz gibi ikili averajı da daha şimdiden verdik. Bilindiği üzere Kayseri düşme hattında muhtemel rakiplerimizden biri durumunda. Ne uğruna feda ettik biz bu maçı? Yoksa bizim Traore'yi satmaktaki amacımız sene sonu bedava gitme riski değilse, ne diye eldeki en önemli oyuncuyu yollamayı transfer başarısı olarak anlatıyorlar? 

Velhasıl kelam, bunlar bizim aklımızla alay mı ediyorlar?
31-08-2022, 11:53
Mandaklı Offline
Senior Member

(31-08-2022, 11:53)kerasus Wrote:
(31-08-2022, 08:46)semiko Wrote: anlamadığım bir şey biz oyuncu alamayız ki Big Grin paramız yok neden opsiyon koyduruyoruz.

Benim de anlamadığım, içinden çıkamadığım bir çelişki var. Şimdi tane tane Bilale anlatır gibi anlatayım durumu...

Bizim elimizde bir ön libero vardı zaten. Geçen seneden beri takıma alışmış formunun zirvesinde ve de her geçen gün değerini aretıran üstelik yaşı da uygun bir oyuncu; Traore. Amma velakin biz bu adamı yok fiyatınaelden çıkardık. Sebep? Zaten son senesi olduğu için sene sonu bedava gidecekti. Onun yerine ise kağıt üzerinde çok iyi denebilecek bir oyuncu alıyoruz. Buraya kadar normal görünüyor. Da madem sene sonu bedava gitmesinden iyidir diye yok pahasına eldekini çıkarıyoruz. Peki tek derdimiz sene sonu kazanacağımız para ise, ne diye kiralık oyuncu alıyoruz? Kiralık getirdiğimiz Campuzano'dan  para kazanacağımızı düşünüyor olamaz değilmi? Kiralık oyuncu da zaten sene sonu valizini alıp çıkacak. E madem derdimiz sene sonu bedava gidip gitmemesi değilse, o halde ne diye takımın belkemiğini satıyoruz? Tamam yerine gelen oyuncu da iyi görünüyor ama sonuçta farklı kıtadan gelen adam. Hiçbir şekilde uyum sorunu yaşamayacağı ve önümüzdeki ilk maçtan itibaren tam kapasite verim alabileceğimizin garantisi var mı? Varsa bile geçen Kayseri maçını da geri getirecek mi? 6 puanlık maç ve biz maçı kaybettiğimiz gibi ikili averajı da daha şimdiden verdik. Bilindiği üzere Kayseri düşme hattında muhtemel rakiplerimizden biri durumunda. Ne uğruna feda ettik biz bu maçı? Yoksa bizim Traore'yi satmaktaki amacımız sene sonu bedava gitme riski değilse, ne diye eldeki en önemli oyuncuyu yollamayı transfer başarısı olarak anlatıyorlar? 

Velhasıl kelam, bunlar bizim aklımızla alay mı ediyorlar?

Traore'nin satılmasının tek nedeni Yönetim'in eline geçecek olan sıcak paradır. Bence başka hiçbir nedeni yok. Transfer sezonu bitmeden müşteri bulabilirlerse Alexis Perez'i de aynı gerekçelerle satacaklardır emin olun. Shkupi'den alınması gündeme gelen     stoper Faustin Senghor'u da onun için getirmek istiyorlar. 
Bu arada, Hatayspor ile anlaşamayan Fode Koita'nın bizim teklifimizi kabul ettiği ve Giresunspor'a transfer olacağını  yazıyor Fanatik Gazetesi.

https://www.fanatik.com.tr/trabzonspor-t...or-2298728
31-08-2022, 12:27
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
(31-08-2022, 12:27)Mandaklı Wrote: Traore'nin satılmasının tek nedeni Yönetim'in eline geçecek olan sıcak paradır. Bence başka hiçbir nedeni yok. Transfer sezonu bitmeden müşteri bulabilirlerse Alexis Perez'i de aynı gerekçelerle satacaklardır emin olun. Shkupi'den alınması gündeme gelen     stoper Faustin Senghor'u da onun için getirmek istiyorlar. 
Bu arada, Hatayspor ile anlaşamayan Fode Koita'nın bizim teklifimizi kabul ettiği ve Giresunspor'a transfer olacağını  yazıyor Fanatik Gazetesi.

Katılıyorum.
Bunu yazmak için girmiştim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 31-08-2022, 13:50 by mvsr.)
31-08-2022, 13:50
semiko Offline
Posting Freak

aga o değilde vefa temel nerede. lisansı çıkmadı sıkıntı var diyorduk. fotoğraflarda da göremedim.
31-08-2022, 14:49
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(31-08-2022, 14:49)semiko Wrote: aga o değilde vefa temel nerede. lisansı çıkmadı sıkıntı var diyorduk. fotoğraflarda da göremedim.

Aha buyur. Tee ne zaman alınan adam hala daha yok. Bursayla mahkemesi varmış. Ulan nerede ne kadar sorunlu adam varsa alıyoruz anlamıyorum ne iştir.
31-08-2022, 15:18
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(31-08-2022, 13:50)mvsr Wrote:
(31-08-2022, 12:27)Mandaklı Wrote: Traore'nin satılmasının tek nedeni Yönetim'in eline geçecek olan sıcak paradır. Bence başka hiçbir nedeni yok. Transfer sezonu bitmeden müşteri bulabilirlerse Alexis Perez'i de aynı gerekçelerle satacaklardır emin olun. Shkupi'den alınması gündeme gelen     stoper Faustin Senghor'u da onun için getirmek istiyorlar. 

Katılıyorum.
Bunu yazmak için girmiştim.

Orası kesin zaten. İşte benim tepkim de tam olarak buna. Ne yönetimden ne başkandan cepten tek kuruş harcamadan klüp kendi kendini döndürsün diye uğraşıyorlar. Yani klübe 5 kuruş fayda sağlamayıp sadece kaymağını yemek dertleri. E böyle bir olayın tek şartı siyasetle iyi geçinmek. Ama Bizim beyfendiler siyasete de resti çekti. Baktılar Kendi kendine dönmeyince de elde ne var ne yok satmaya kalkıyorlar sıcak para için. Bu rezilliği de sonra büyük transfer başarısı diye yutturmaya kalkıyorlar. Gerçi yiyen olduktan sonra adamlara kızamıyorsun. Çok saf mı desem şakşakçı mı desem ciddi ciddi bu transfere başarı gözüyle bakanlar var. Birde yeni Kolombiyalıyı madem böyle zamanda buldun sağlam adamı, hazır klübü de gözden çıkarmış ve sözleşmesi bitmek üzere. Kiralamak neyin nesi? Bonservisini almak için şartlar daha nekadar uygun olabilir? 

Kısaca Yönetim artık süper ligde bu işi kendi kaynaklarıyla döndüremeyeceğini anladı ve süper ligi gözden çıkardılar gibi. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Yaptıkları her hatayı başka bir hata ile örtmeye çalışıyorlar. Haliyle şeffaflık diye yola çıkıp kafalarını iyice kuma gömdüler tek kelime edemez oldular.
31-08-2022, 15:28
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
Traore'nin gidişinden önce Murat Ümit Uzun, Hakan hoca ile konuştuğunu bir stoper,iki orta saha ve bir forvet alınacağını söylemişti. Şimdilik Faustin Senghor ile stoper, Jorman Campuzano ile Traore'nin boşluğu halloldu sayılır. Forvet için Ryan Babel ve Fode Koita'nın isimleri çıktı ama on numara ve kanat için pek bir dedikodu yok sanırım. Saviçeviç'le bir sene bakalım nasıl geçecek...
31-08-2022, 15:49
semiko Offline
Posting Freak

https://twitter.com/0cean28/status/1564963642537398285
şimdi aga bizim bu sponsor paraları nereye gidiyor Big Grin
40 tane sponsor varmış maşallah her biri 1 ateşlese 40 milyon Big Grin
neyse şuan hali hazırda 4 stoperimiz var zaten. 5. stoperi alacaksak 5li savunma oynayacağız demek ki Big Grin
31-08-2022, 16:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)