Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mustafa Çeçenoğlu Gençlerbirliğine gitmiş.Milinkovice teklif felan olsa gitse onun yerine çok daha iyi işler yapardı. Ayrıca arkadaşında dediği gibi bu takıma bir ön libero bir 10 numara bir de santrafor lazım. İshak Doğan ile de yollar ayrılırsa bir de sol bek lazım ama bu ekonomiyle oyuncularada yollansın diyemiyorum sonra başımıza ekonomi olarak çok dert oluyor. Ayrıca Helder ön libero diye alındı ama ön libero değil 8 numara. Ön libero da ne kadar yararlı olur meçhul. Bundan önceki sezon felan da iyi oynamadı. Yaşı var ve 2 yıllık sözleşme imzalanmış onun yerine başka oyuncu alınabilirdi.Onu ön libero da kullanırsak Erolcan ve Mehmet Taş var götürür bizi çok para harcamaya artık gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü sonu kötüye gidiyor.
Karaahmet bahane üretemez kendi yönetiminde Saçitten 6 adam var kendi yaptıkları borç harcı biliyorlar para konusunda demiştim mevcut siyasi iktidar için bu paralar hiçbir şey kongre dönemi Karaahmet ile boy boy fotoğraf çekip yerel medyadaki adamlarına Karaahmeti ön planda tutun destek çıkın demeye benzemiyor icraat yapıp gereğini yapacaklar artık.
Tff başkanı transfer tahtası ile ilgili çok şikayetler aldık önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili çalışma yapacağız dedi. Bir de bizim lige de harcama limiti gelecekmiş.
Oguzhan’da gitmis.
Habire nargile içen eleman mıydı Oğuzhan Big Grin
Giresunspor instagramda mavi tık almış gözlerim yaş içinde.
Dijital tribün ahlakı diye bir kavram ortaya atmış başkan. Küfür hakareti sileceklermiş sayfalardan. İyi güzel hoş ama boşa efor bence onun yerine yeniliklere odaklanın.
Kampa Yasin Ozan mı katılmış twitterda öyle bir şey gördüm.
Yasin Ozan bizde ne yaptıda tekrar anlaşıyoruz

Hadi bizden sonra ne yaptı da tekrar anlaşıyoruz. Bizde 0 gol
Altınorduda 22 maç 2 gol

Fb-Gs-Bjk'nin u21 takımlarından bir tane santrafor kiralasak daha iyiydi
Yasin ozanı alarak resmen o güzelim transfer politikasının içine ettiler o adam boşa oynamaz en az 600-700 bin lira çöpe gitti yazik al 3.ligten amatorden gelecek vaad eden oyuncu bundan iyidir yabancı forvet bugün geliyormuş buna ne gerek vardı
valla başkana soğuktum ama söylediklerinin arkasında durur yaparsa helal olsun. inşallah altı boş değildir söylenenlerin.

Özellikle;

“Kongrede ibra olan borç var. Biz inceleme yapıyoruz. Gördüğümüz tabloları karşı tarafa aktarıyoruz. Giresunspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz. Şehrin önce gelenleriyle bir araya gelip bu mali sorunları çözeceğiz. Tüzük değişikliği için genel kurul yapacağız. Kulübün bütçenin yüzde 40’ından fazla borçlanmasına izin vermeyeceğiz”

bu kısmı yaparsa benden destek tam.