Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(15-01-2021, 20:37)ArmanınPeşinde Wrote: [ -> ]Samsunspor Yasin Öztekin'i almış. 1.5 sezon için 6.5 Milyon ₺ vereceklermiş. Bizim memleketin futbol görüşünden hiçbir şey olmaz arkadaş. 34 yaşındaki adama verilen paraya bak.

Ertuğrul Sağlam'ın olduğu yerde ne bekliyorsunuz adam yerli hastası yaş fark etmiyor
Salak bu çingeneler.
Ohh iyi iyi önceki sayfada arkadaşların yazdığı gibi. Samsun ads bu kaşarları toplasın. Böyle transfer politikası bu ligde tutmaz. Papazlar birbirinin başını yer.
Samsun ile adana demir inşallah çıkamazlar harbiden para bizde siz kimsiniz yapıyorlar sağda solda, hele samsun çok sağlam patlamalarını bekliyorum ....
Adana Demir doğru eklemeler yaptı bence bir Chedjouyu yollamışlar onun yerinede stoper alacaklarmış Samsuna gelirsek onlar yanlış sularda yüzüyor bence devre arası takım bozup yerine 7 8 topçu almak büyük risk zaten bu topçuların alışması etmesi derken 5 6 hafta geçiyor Yasin bu lige göre kalitesi tartışılacak adam değil Sivasta bile katkı veriyordu ama artık isim getireyim etki versin devri son buldu Yasin gibi adamlar her istedikleri olsun isterler her arada tatile kaçarlar bu adamları memnun etmek zordur büyük ihtimalle Samsun bu konudan patlayacak bize gelirsek bugünde borç eklenmesiyle üstüne Rusescunun borcu eklenmemişken tahtanın açılabileceğini sanmıyorum bu sözleşmelerin izahınıda eski başkanı savunan basın sözcüsü yapsın madem Romanyada hala top oynayan Rusescunun bu seneki alacağınıda ödüyoruz şaka gibi cidden sene sonuna tahta borcu 15 16 milyonu bulur çıkamazsak sonumuz belli zaten keşke tahtayı açabilseydik 2 3 takviyeye ihtiyacı vardı takımıın kulübe çok kötü 5 hak varken hoca mecburiyetten 85 ten sonra vakit öldürmeye değişiklik yapıyor büyük ihtimalle süper ligde olduğu gibi yabancı sayısı bu dönemlik bizim ligdede arttıracaklar 8 yapacaklarını tahmin ediyorum öyle olursa en azında Milinkovic ve Madindayı kadroya yazabiliriz en azından hocanın eli zenginleşir
Giresunsporgazete başlık atmış yine "Tek dertleri para!" diye... Ya ne olacaktı arkadaş? Öpücüğüne mi oynadı bu adamlar? Yapmışsın sözleşmeyi, heralde isteyecek parasını adam.

Hakkıyla parasını isteyen adamları taraftarın önüne atmaya çalışmaktan vazgeçin, bu sözleşmeleri yapanlardan hesap sorun.
470.000 TL alacağı tahtaya düşen Bekir Yılmaz, geçen sezon Ankaraspor ile deplasmanda oynadığımız maçta rakibine arkadan kasten tekme atarak 6 maç ceza almış ve sezonu kapatmıştı. O zaman Bekir'in bu davranışı cezasız kalmıştı. Oysa, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve daha az ceza alan Belhanda'ya Galatasaray geçen sezon tam 150.000 Euro para cezası vermişti. Şimdi ben Giresunspor'u yönettiğini zanneden bu zevata soruyorum.
1. Sizlerin kulübe bıraktığınız bu ağır finansal yük nedeniyle şu anda Giresunspor yönetilemez hale gelmiştir.Bu fikre katılıyor mısınız?
2. Yaptığınız bu hataları bir nebze olsun düzeltmek adına, bu yönetime destek olmayı düşünür müsünüz?
3. Bu minvalde, koyduğunuz temlikleri kaldırıp, alacaklarınızı hibe etme konusunda girişimleriniz olabilir mi (bu sorum alacaklı olan tüm eski yöneticileredir)?
4. Ve en önemlisi, mevcut yönetim ve şehrin önde gelen iş adamları ile birlikte istişare ederek, yönetime her konuda destek olabilecek çözümleri elbirliği ile uygulamaya koyabilir misiniz (Giresun'lu olmak bunu gerektirir)?
Kimse unutmasın ki, bu yıl Süper Lig'e çıkamazsak bu finansal yapı ile soluğu BAL Ligi'nde alabiliriz.
(16-01-2021, 13:08)ArmanınPeşinde Wrote: [ -> ]Giresunsporgazete başlık atmış yine "Tek dertleri para!" diye... Ya ne olacaktı arkadaş? Öpücüğüne mi oynadı bu adamlar? Yapmışsın sözleşmeyi, heralde isteyecek parasını adam.

Hakkıyla parasını isteyen adamları taraftarın önüne atmaya çalışmaktan vazgeçin, bu sözleşmeleri yapanlardan hesap sorun.

Ben yerel basını takip etmiyorum giresunspor gazeteyi hiç takip etmiyorum finanse eden Akp teşkilatı bugün Osman Çırak yönetimi bu durumda olsa ortalığı yıkıyorlardı geçmişte olduğu gibi.
Para konusunda Rusescu bile haklı. Oyuncuyu getireceğim diye saçma sapan sözleşmeler yaparsan ceremesini çekersin. Topcunun, hocanın derdi tabi para. Bekir Yılmaz, Rusescu, Hakan Kutlu vs. bu şehirin,bu camianın çocuğu değil. Olsa bile öncelikleri para olur tabi. Suçlu parayı isteyen değil, bu sözleşmeleri imzalayan Sacit Ali Eren yönetimidir.
Ben çoğunuza katılmıyorum, sene sonu ilk 2'de muhtemel Samsun, Adana Demir ve Altay üçlüsünden ikisini görürüz, kadro kalitesiyle Adana Demir, hoca faktörüyle Altay biraz daha öndeler.

Biz zaten sene başı şampiyonluk için takım kurmamışız başkanın kendisi de bizzat söylüyor, mevcut durumda bile çok net bir şampiyonluk hedefinin olduğunu düşünmüyorum ben

Ben şahsen hem takımdan hem yönetimden şampiyonluk filanda beklemiyorum ama verilen demeçlere ayar oluyorum, çık delikanlı gibi de ki açamıyoruz tahtayı, kadro yeterli vs deme mk, değil abi kadron yeterli değil, rotasyonun dar abi senin 

Bir de Giresun'da epey uzun zamandır iyi kadrolar değil iyi takımlar goy goyu var, epey uzun süredir sene sonu bu goy goydan dolayıdır ki süper lig hayallerimizi bir sonraki seneye erteliyoruz, umarım bu sene aynısı olmaz