Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(04-05-2021, 21:31)sy200028 Wrote: [ -> ]Sergionun bu maçta  oynayacağını ümid eden kaç kişiyiz....

+1967 (+1)
Balde tam ceza sahası golcüsü. Top indirimez, hızı yoktur, çalım atamaz gel gelelim ceza sahasında geleni de yazar. Jardelgillerden. Eğer bizde değilde hücum oynayan bir takımda oynasa en az 25 atardı.
Rahat olun koyar geçeriz..
(04-05-2021, 21:31)sy200028 Wrote: [ -> ]Sergionun bu maçta  oynayacağını ümid eden kaç kişiyiz....

Bende daha önceki sayfalarda yazmıştım  beklentim oynayacak sanki düz koşu yapıyordu..

Ümidi play offa bağlamışlar.
(05-05-2021, 10:20)cezmik Wrote: [ -> ]
Ümidi play offa bağlamışlar.

Gün yüzü görmesinler..Her tarafta bunların ağlaması var. Nereye saldıracaklarını şaşırdılar.
ben sergio nun sonradan girip yarım saat oynayacağını düşünüyorum zaten kendisi de istiyordur. şampiyonluğu çok istiyorum diyordu
(05-05-2021, 10:20)cezmik Wrote: [ -> ]
Ümidi play offa bağlamışlar.

Çamçunum yine mi mağdur olmuş  Confused 
Tribünlere adam girmese Giresun Akhisar'ı yenemeyecekti doğru, tribüne adam girince her şey değişti. Akhisar'ı ne de çok seviyorlarmış meğer çok üzülmüşler düşmesine. 
Şimdi de demişler akdeniz, karadeniz bölgesi çıkarsa üçüncüyü de egeden (Altay) çıkaracaklar diye. Kanka hayırdır? Çok değil 2-3 hafta önce yalamıyor muydunuz Altayla birbirinizi? Keremcan çıkıp "bizle altay çıkar yeeea" demiyor muydu gevşek gevşek. E ne değişti şimdi? Big Grin 
O kadar yüzsüzce, o kadar alçakça algı yapıyorlar ve inatla Tuzla'nın üstüne oynuyorlar. Hafta başından beri Tuzla maçı satacak diye koparmadıkları yaygara kalmadı. Bu kadar şeyin üstüne Giresunspor tek laf etmezken hala daha utanmadan susmadan algının kralını yapıyorlar. Atatürk armalı forma diye alakasız alakasız demogoji yapıp Atatürk üzerinden kendilerini mağdur gösterdikleri de yetmedi.
yalnız bunlar iyiden iyiye sapıttılar. güya ilk 2 önceden karadeniz ve akdenizden birer takım olarak belirlendiği gibi 3. takımda ege den çıkarılacağı yönünde duyumlar ağırlık kazanmışmış. olm bunlar nasıl bir şizofren yahu. birde işte bu seyirci alan takımlar idari ve para cezasıyla geçiştirilirse falan diyor. la olm başka nasıl bir ceza istiyorsunuz? idam mı etsinler? şeyinden tavana mı assınlar mk idari ve para cezası dışında napsın başka? 

neyse bunlar tamamen PO için algı yapmaya başlamışlar bu çok iyi. Belli ki Tuzlaya gitmişler ama olumsuz cevap almışlar.
(Konuyla alakasız) hepimizin bildiği üzere klübümüzün ekonomik anlamda dar boğazda olduğu malum. instagram vb. sosyal platformlarda 20yearschallenge diye bir akım dünden beri almış başını gidiyor. biz de aynı mantıkla bir challenge yaratıp seyircisiz hatıra biletleriyle takımımıza destek toplasak nasıl olur? takımımızın şampiyonluk umudu dolayısıyla sosyal medyada oldukça popüler olabileceğini düşünüyorum. Herkes 3 tanıdığına bilet aldırsa bile çorbada tuzumuz olur.