Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Allah razı olsun hepiniz sağolun. Tüm çocuklarımızın bahtı güzel olsun inşallah. Bu forumdaki arkadaşlarla hiç görüşmesem de çok yakın hissediyorum o yüzden paylaşmak istedim. Hepinize iyi dilekler için teşekkür ederim.
Allah analı babalı büyütsün, talihi bahtı açık olsun.

Biz 30 yıldır, abilerimiz büyüklerimiz 44 yıldır görmemiş süper ligi, inşallah yiğenimiz buraları hiç görmez hep süper ligi, avrupaları görür Smile
@Yaglidereli Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Gerginlik had safhada. 23 saat sonra hasret bitiyor inşallah.
@Yağlıdereli Allah analı babalı büyütsün

Zaman geçmiyor gelde uyu uyuyabilirsen
44 yıldır ben bekliyorum yaşım 44  açıkcası sezon başı bu seneden de geçti dedim. Bir önceki sene kurulan kadro ile 43 de gelecek şampiyonluk dedim. O seneyi de Ali Eren ve futbolcular hiç etti. Buradan şampiyonluk kaçarsa bir on sene daha beklerim gibime geliyor. 40 yılda bir gelir diyorlarya böyle şans bizimki dört yıl gecikmeli geldi hadi bakalım bitsin şu özlem yarın yakalım meşaleleri Allah utandırmasın.
(08-05-2021, 21:29)Yaglidereli Wrote: [ -> ]Hayatımın en güzel haberini aldım bu pazartesi. İnşallah kızımın şansına Giresunsporumuzu şampiyon göreceğiz.

Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.Gözünüz aydın.

Minik kızımızın kulağında şampiyonluk yankılanacak rahat olun.
(08-05-2021, 23:08)sy200028 Wrote: [ -> ]44 yıldır ben bekliyorum yaşım 44  açıkcası sezon başı bu seneden de geçti dedim. Bir önceki sene kurulan kadro ile 43 de gelecek şampiyonluk dedim. O seneyi de Ali Eren ve futbolcular hiç etti. Buradan şampiyonluk kaçarsa bir on sene daha beklerim gibime geliyor. 40 yılda bir gelir diyorlarya böyle şans bizimki dört yıl gecikmeli geldi hadi bakalım bitsin şu özlem yarın yakalım meşaleleri Allah utandırmasın.

bende sene başı, bu sene çıkmak için en müsait sene ama onu bile hiç ettik diyordum. üsten takım gelmemesi tarihi fırsattı çıkmak isteyen takımlar için. sene başı transfer politikasına bakılınca hiç öyle bi niyetimiz yok dedim. gerçi ilk haftalar gerçekten de bu hedefle maçlara çıktığımız söylenemez. seri geldikçe hedef kendiliğinden yükseldi. 

bu maçla ilgili de geçen samsunun en sonduyurusu ile ümitlendim. artık resmen PO için hazırlamışlar kendilerini. Biz çok mağdur olduk orad bari kollayın bizi demeye çalışıyorlar.


@Yağlıdereli;
Allah analı babalı büyütsün inşallah, yeğenimizin bahtı açık olsun. 10 sene sonra bugünleri anlattığında inanmasın sana, gülüp geçsin Smile
Oturdum Tuzlanın ikinci yarı maçlarını izledim. Defansarı kötü olmasına ragmen ileri uçta Thuram guçkov gibi etkili silahları var. Diarraya Thuramı vermek lazım... Kanatlardan gelen ortalarda çok kötüler bütün golleri bu şekilde yemişler... Bizim ceza sahası içine etkili orta yapıp Sergen ve zaman zaman diarra yı duran toplarda ileri çıkarmamız lazım. Yalnız duran topları nalepa degil Milinkoviç gibi etkili bir ayak kullansın. Birde onlara topla fazla oynama imkanı vermeyip basmalıyız müsade edersek gol bulmamız çok zorlaşır..
Maça çok sabahladım stad çevresinde adetti önemli maçlarda ama bu çok farklı muhtemeldir bu gecede nette sabaha kadar dolanıcam 3-4 saat uyurum sabah kalkınca hooppp bayrakları asalım balkonlara filan derken, akşama kadar dolan dur mülki amirler çıkmayın diye ardı ardına mesaj atıyor tur otobüsü filan hazır, başkana bakıyorum resimlerde relaks hakan hocaya desen rahat gülüyor zerre gergin değil, fal okuyorum resmen allahım noluyo diyorum bugün bi arkadaşla görüştüm ismini yazdırmış stada ama diyo ki o kadar kalbur üstü adam geliyorki muhtemelen ismimi çıkaracaklar protokol filan full alacağız sanırım ya başka ihtimal yok ! İznimde var maç sonu bi tur atmadan bırakmam : ) Bu arada maç skor tahminim 2-1 Goller '' BALDE REİS ''
Tuzlasporun maça yedek kadroyla çıkacağı konuşuluyor Samsunlular yaygaraya başlamış, Adana bize tam kadro çıkarken tuzla yedek kadroyla çıkıyor yazmışlar. Allah akıl fikir versin şu mübarek gecede.