Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
https://youtu.be/rAbxbuVvQ1I iki kelimeyi bir araya getiremeyen Hayri Ülgen yılın yorumcusunun el ve penaltı yorumuna Bünyamin Gezerin cevabı
Adamın Giresun aşkı kendini yaktı bizi de yakmaz inşallah. Yalnız bu Samsunlular acayip çirkinleştiler iğreti geliyor artık. Şu ligde en az penaltı kullanan ekipiz, rotasyonsun bir kadro ile buralara kadar geldik insan utanır rakiplerine yenil sonra ağla dur. Demir büyük balık akılları sıra algı yapıp bizi yiyecekler. Bir maçta seyirci aldık diye çingenelik peşindeler. Şaibe ise onlarda maçlarına baksınlar.Adam utanır. Bizim başkan efendiliğini hiç bozmadı yaşananlar karşısında ses soluk yok iyi mi kötü mü bilemedim. Aşırı rahat gibiyiz.Pazar akşamı çıkalım süper lige bunların ağlamasını sosyal medyada tek tek okuyacam, hadi giresunum bize bayramı önceden yaşat.
Adana demir maçında stada girenlere ceza gelirse aynısını bizede yapabilirler umarım olmaz öyle birşey, samsun il başkanı süleyman soylu ile görüştüğünü demir ve bizi göstediğini akabine soylunun '' gereğini yapalım gerekirse valilere de soruşturma açalım dediği'' söyledi demişti bende yok canım daha neler diye mırıldanmıştım samsunlular iyi kazıyo tek sorun başkanları papaz oldu Smile hayırlısı ile şu mk süper ligine çıkalımda ne olacaksa olsun Tuzla yöneticisi her maç başarı diledim vs. dese de zamanlama ve ortam koşulları çerçevesinde olması gerekeni yapmışlar, çok takılmamak lazım bi dönem sonra gelecektir.
(04-05-2021, 00:44)turkuaz_0628 Wrote: [ -> ]Adana demir maçında stada girenlere ceza gelirse aynısını bizede yapabilirler umarım olmaz öyle birşey, samsun il başkanı süleyman soylu ile görüştüğünü demir ve bizi göstediğini akabine soylunun '' gereğini yapalım gerekirse valilere de soruşturma açalım dediği'' söyledi demişti bende yok canım daha neler diye mırıldanmıştım samsunlular iyi kazıyo tek sorun başkanları papaz oldu Smile hayırlısı ile şu mk süper ligine çıkalımda ne olacaksa olsun Tuzla yöneticisi her maç başarı diledim vs. dese de zamanlama ve ortam koşulları çerçevesinde olması gerekeni yapmışlar, çok takılmamak lazım bi dönem sonra gelecektir.

Ne cezası a q? Polisler kendileri aradı bizi öyle girdik içeri. Evden çıkıp stada yürüyene kadar on tane polis aracı geçti yanımızdan. Bir tane yasak kardeşim diye uyaran olmadı. Sadece karşı tribündeki localarda olan taraftarı jandarma kaldırdı o kadar. 

O tuzlalı skkolar da ads maçının hesabını versinler önce. Futbolcuyu kadro dışı bırak, hocayı yolla maç öncesi, buna bir tane açıklama yapma ama kendi yönetimindeki kişiyi şahıs diyerek şutla.
Hay mnskym yaa şansa bak pazara nöbet yazdılar. O tarihi ana tanıklık etmek vardı ?
Pek çekinmiyordum ta ki tuzlalı gereksiz o paylaşımı yapana kadar. Tuzlanın zaten adı çıkmıştı şimdi iyice tüy dikildi, kalkıp da bize karşı ne kadar "onurlu" davranacaklar göreceğiz.
ya tamam bizim tuzla maçımız kolay değil, zor olacak biliyoruz ama samsunlular adana maçını hiç hesaba katmıyor. samsunun adana deplasmanında kazanması çok mu basit? bu kadar rahat konuşuyorlar. ben hafta sonu için menemen'den ya da adana'dan sürpriz bekliyorum.
Tuzla bizim maçta kendini kasar yasa kasmaz değil mesele. Asıl mesele; Ya Samsun satın alacak ya biz. Yok Adana'yı yenecek mi falan hesabına gerek yok. Adamlar sahada mücadeleyi bırakalı haftalar oldu, artık masabaşında çalışıyorlar.
(04-05-2021, 16:23)d3sperandum Wrote: [ -> ]ya tamam bizim tuzla maçımız kolay değil, zor olacak biliyoruz ama samsunlular adana maçını hiç hesaba katmıyor. samsunun adana deplasmanında kazanması çok mu basit? bu kadar rahat konuşuyorlar. ben hafta sonu için menemen'den ya da adana'dan sürpriz bekliyorum.

Menemen puan alırsa en sevdiğim yemek menemen olur  Big Grin şampiyonluk önemli ama zannetmiyorum Adana desen Demirspor çekişmesinden dolayı Samsuna kaleyi açar biz kendi işimizi halletmeliyiz son 3 hafta herkes istediğini alır dedim öyle de olacak gibi
Menemen bize yapacağı kıyağı yaptı samsundan puan alarak son hafta ne ads nede samsun puan kaybeder